0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

Bu hesabı ödeyeceksiniz!

Bu sefer ki, başka oldu!

Bu sefer, yürekler başka yandı!

Bu sefer ki, bir başka sayfa açtı!

Öyle bir sayfa ki, bundan önceki hesaplar birer birer serilecek masaya ve bembeyaz sayfalara hepsinin dört işlemi yapılıp, fatura kesilecek!

''Öde" demeden ödetilecek!

Öyle, mahkemeyle icra memuruyla falan değil, alacaklılar sizi nerede bulursa, ister şehirde ister dağda, ister vatan toprağında, ister Avrupa'da isterse de kanatları altına saklandığınız ABD'de tahsilatını yapacak!

Artık bir gece ansızın değil!

Aldığımız her bir nefes, bundan sonra sizinle görülecek, hesap için alınacak!

Bak, ey PKK!

Bakın, ey PKK sevicileri!

Bakın, ey hainler!

Bakın, ey hain sevicileri!

İyi bakın!

Bu şehit anasına, şehit eşine iyi bakın ve kulaklarınızı açın!

Şunu aklınızdan çıkarmayın, bu vatan topraklarında, bu vatanın evlatlarına sizler tuzak kuruyorsanız, yemin olsun ki, o tuzaklara siz basacaksınız!

Bu vatan toprağında bu asil milletin evlatları tuzağa düşürülüyorsa, sizin çocuklarınız da kolejlerde okuyup, sayfiyeliklerinizde keyif çatamayacak!

Bu sefer ki, çok ama çok başka oldu!

Bu sözüm de siz sevicilere..!

Bir oy için, yüzünüze taktığınız sözümona demokrasi maskesini, bu millet kendisi indirecek, kapalı kapılar arkasında kurduğunuz ittifak odalarının kapıları da teker teker açılacak!

Ey, bu Al Bayrakla giden yiğidi şehit eden eli kanlı cani PKK terör örgütü kurucusu Sakine Cansız'ın yaşam hakkını savunup, şimdiyse ağzını açmayıp kıs kıs gülenler, yemin olsun ki bu yaptıklarınız yanınıza kar kalmayacaktır!

Son sözüm şu ki, bu hainlere, bu eli kanlı canilerin siyasi uzantılarına, bu necip, asil milletin, çoluğu çocuğunun rızkından kesip ödediği vergileri vermeyiniz!

Dünyanın hiçbir ülkesi, milletine bu zulmü yaşatmazken, sizler bu millete bu zulmü yaşatamazsınız!

Yaşatmamalısınız!

Bu seferki bir başka oldu!

Ey PKK!

Ey hainler!

Ey hain seviciler!

Cümle alem bilsin ki, bu hesabı ödeyeceksiniz!

Kinimiz, evlatlarımıza mirasımız olacak!

Vesselam...

Ahmet Yenilmez Diğer Yazıları

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX