0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

Konu kuzen değil anlasanıza…

Türkiye'nin binlerce şehit verdiği, dünün Trablusgarp''ı, bugünün Libya'sıyla yaptığı anlaşmanın ardından Mısır, Yunanistan, BAE, Suudi Arabistan, İsrail, Fransa aralarında, özellikle Akdeniz'de ticari anlaşma yaptılar.

Bu anlaşma, aslına bakarsanız, Türkiye Libya arasında yapılan anlaşmayla asla kıyaslanamaz, çünkü Türkiye Libya arasındaki anlaşma, her iki devlete de uluslararası anlaşmalardan doğan bir hak olduğundan, Birleşmiş Milletler tarafından da onaylanmıştır.

Hani bir söz vardır ya, ''Perşembe'nin gelişi Çarşamba'dan bellidir'' diye, Mısır, Yunanistan, Fransa, BAE, Suudi Arabistan, İsrail arasında yapılan anlaşmanın da nereye varacağını azıcık aklı olan anlamıştır!

Özellikle de içimizdeki akıl baliğ olup da anlamayanların niyeti, ayrıca sorgulanması, hem de sorgulanıp unutulmaması gereken, acı bir gerçeğimizdir!

Devamında, ABD'nin, güneyimize, tıpkı PKK'ya yaptığı gibi Yunanistan'a, burnumuzun ucuna, altı asır Türk vatanı olmuş dede yadigarı Dedeağaç'a binlerce tır silah, uçak vs yığması!

Bu arada, Türkiye'ye, ortağı olduğu F35 uçağını vermeyip, Yunanistan'a vermesi de akıllardan çıkarılmamalı!

Yunanistan Fransa arasında bir de savunma anlaşması yapıldığını da es geçmeyelim!

Bu anlaşmaya göre, ola ki Fransa ya da Yunanistan'ın sınırlarına bir saldırı olursa, biri diğerinin yanında savaşacak!

''Bundan bize ne, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, daha yeni, Yunanistan'da ne güzel ağırlandı! Hatta, İmamoğlu nasıl mutlu olmuş ki, ağzı kulaklarına varmış'' diyen olursa (Bunu diyen olur mu ki demeyin, neler neler diyenler var) onlara da derim ki, artık vatan tanımı eskisi gibi değil!

Bazılarının, ne olduğunu bal gibi bildikleri halde, bilmezden geldikleri, ''Mavi Vatan'' diye bir vatan var!

Bu stratejik anlaşma, onu da kapsıyor mu ya da...?

İşte, her şey bu, ''Ya da..." da saklı!

Tamam, Fransa da Yunanistan da bizi 100 yıl öncesinden çok iyi bilirler de...

"Fransa, Yunanistan AB, yani Avrupa Birliği üyesi ve AB'nin ortak ordusu var'' diyecektim ki, Kanada, Fransa, Finlandiya, Danimarka, Almanya, Hollanda, Yeni Zelanda, Norveç, İsveç ve ABD büyükelçileri ortak açıklama yaptılar!

Konu, Kavala...

Yok canım, o dede yadigarı bizim Kavala değil, Osman Kavala...

Norveç, İsveç, Danimarka, Hollanda, Finlandiya 'yı geçtim, Kanada, Yeni Zelanda bizi, Çanakkale'den bilir!

Almanya ile de birbirimizi çok iyi biliriz(!)

Bu ABD var ya!

Bu hep kaçak güreşti!

İşte zurnanın zırt dediği yer de burası!

Aslına bakarsanız, ABD de bizi, kendisinin madara olduğu, bizimse destan yazdığımız Kore'den bilmesi lazım ama...!

Bilmiyorsa da bu onun meselesi!

Öğrenir...

Merhum Muhsin Başkan'ın, "Hangi silahı icat etmiş olurlarsa olsunlar, hala inanmış insanın karşısına çıkaracakları silahı icat edemediler'' sözündeki, ''İnanmış insan'' silahımız bize yeter!

Böyle bir silahımızı, daha yeni dualarla, tekbirlerle Fatih Sultan Mehmet Han'ın huzurundan (İYİ Parti Liderinin Fatih Sultan Mehmet'i değil karıştırılmasın lütfen) uğurladık!

Özdemir Bayraktar...

ABD bitti sanmasın, bizde daha evladı Selçuk Bayraktar var!

Bu arada, dün İYİ Parti ve CHP liderlerinin görüşmesi sonunda yaptıkları basın açıklamasında, A Haber muhabirinin sorduğu bir soruya, İYİ Parti liderinin cevabındaki bir ifade dikkatimi çekti, "Osman Kavala sizin tanımınıza göre, "Sorosçu ...''!

Evet, sadece A Haber'in tanımına göre değil, akıl sahibi her bir Asil Türk Milleti evladının tanımına göre, Osman Kavala Sorosçu!

Benim yerim kalmadı, gerisini de siz anlayın artık!

Konu, kuzen değil anlasanıza...

Kuzen mi kim?

Aaaa...!

''Osman Kavala kuzen'' yazın Google 'a...

Ben de, "Dijital Çağ" ın kara defteri Google' un yalancısıyım.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX