0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

İYİ'de neler oluyor ?

İnsanların fikri değişebilir, kardeş kardeşe kavga edebilir, hatta kardeş kardeşin kafasını da kırar, bu birbirinin kafasını yarıp ağzını burnunu kıranlar, evlerini yakmak isteyenlere karşı ise, hemen bir ve beraber olurlar! Yani, bu Anadolu coğrafyasında hangi dinden, dilden olursan ol, adına edep deyin, adap deyin, vefa deyin, ne derseniz deyin, Anadolu insanının fıtratı budur!

Tamam, evlat baba evini, hatta mahallesini terk eder de terkettiği mahallesinin evladı Kınalı Kuzular'a kurşun sıkanlarla aynı karede bulunmaya en azından itiraz eder.

Tıpkı, bu zamana kadar her kürsüde her mahfilde, "Biz, 'PKK'yla, Kandil'le düşman mısınız?' cümleleri kurabileceğiniz; vatansızlarla, Allah'sızlarla, devlet, millet, bayrak düşmanlarıyla aynı cümlede zikredebileceğiniz adamlardan değiliz. Alnımızın ortasından kaşınmak sayarız " diyenler gibi! Hatırlar mısınız, PKK'nın siyasi temsilcisi HDP' nin eş başkanı(!) yüzünüze karşı, "Bu koltuklarda HDP'nin oylarıyla oturuyorsunuz " demişti de Ülkücü menşeili birkaç milletvekilinden başka kimse, ses çıkarmamıştı!

Oysa, suçlanan sadece o milletvekilleri de değildi!

Suçlanan, İYİ Parti sıraları, dolayısıyla da İYİ Parti idi!

Alın işte, İyi Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'nun, tek yumurta

ikizi gibi yanından ayrılmadığı Ekrem İmamoğlu, bizzat İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Hanımefendiyi, PKK'nın siyasi temsilcisi HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan ile bir Twitter mesajında bir araya getirdi! Pervin Buldan da alenen çok teşekkür etti!

Bu sefer, cümle alemin gözü önünde muhatap, İYİ Parti kurumsal kimliği ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener!

Ülkücü menşeli birkaç İYİ Parti milletvekili dışında alnı kaşınan da çıkmadı!! Sayın Akşener, sakın bu hale, "Fikir hürriyeti fikir hürriyeti" bizim partide işler tıkır tıkır işler demeyin!

Bir Türkiye Cumhuriyeti Devleti vatandaşı olarak diyorum ki, sizin partiden "kıtır kıtır" sesleri geliyor!

Gazetecilere, "Sayın İmamoğlu'nun mesajına bir kısım arkadaşlar tepki gösterdiler. Sayın İmamoğlu'nun Sayın Yavuz Ağıralioğlu 'nun paylaşımları ortada, kendi görüşleri" dediniz!?

Sayın Meral Akşener Hanımefendi, Osman Erbaş Paşa'nın bedeni daha soğumadı!

Türk vatanı, kıtır kıtır doğranıyor, Sayın Akşener!

Yoksa..?

Neyse..!

Sahi, Meral Akşener Hanımefendi, İYİ'de neler oluyor?

Ahmet Yenilmez Diğer Yazıları

Pers Aklı

18 Nisan 2024

Benden demesi

16 Nisan 2024

Distopya

14 Nisan 2024

Gerçekten o kadar etkili miyiz dünyaya?

11 Nisan 2024

Seçim mi seferberlik mi?

09 Nisan 2024

Beceremedi

07 Nisan 2024

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX