0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

CHP'de tehcir!

“Ben demiştim “ sözünden çocukluğumdan bu yana rahatsız olmuşumdur. Bu nedenle de bu sözü söylememeye, bu sözü söyleyenden de hep uzak durmaya çalıştım.

Sevsek de sevmesek de öyle anlar olur ki, ister istemez bu sözü hem kullanırsınız hem de duyarsınız.

Demem o ki, gerek bu sütunda gerekse çıktığım televizyon programlarında defalarca, “CHP işgal altındadır “ diyerek, bugüne dikkat çekmeye çalışmıştım.

Hani, “Perşembenin gelişi çarşambadan bellidir” derler ya, CHP’nin bugün bu hale geleceği de belliydi!

“CHP işgal altındadır “ sözünü artık bendeniz değil, CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Sayın Muharrem İnce diyor!

Bitmedi...

Sayın İnce, “Atatürkçüler CHP’den atılıyor” diyor!

Sayın İnce, “CHP’de Atatürk düşmanları var! Açıkça söylüyorum. Beni asıl öfkelendiren bu” da diyor!

Günaydın Sayın İnce!

Yine geç kaldınız!

Sosyal medyada, “Tarihte Bugün: Ermeni soykırımı başladı. Katledilen Ermeni vatandaşlarımızı saygıyla anıyoruz 19:15 ‘te Taksim’de” mesajı atan..!

“Devlet katil değil seri katil…” diyerek sosyal medyada bağıran..!

Bitmedi Sayın İnce!

Bakınız, “23 Nisan'dan bir sonraki gün neydi? Bilmek istemeyenler için ipucu:1915” hatırlıyor musunuz?” Mesajını hatırlıyor musunuz?

Durun ben söyleyeyim Sayın İnce, bu mesajların sahibi CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, hani kol kola seçim çalışması yaptığınız Canan Kaftancıoğlu!

Bakınız, Sayın İnce, Atatürk’ün kurduğu Türkiye cumhuriyeti Devleti ‘ni yıkmak için kurulmuş eli kanlı, bebek katili PKK kurucusu Sakine Cansız için Canan Kaftancıoğlu 11 Ocak 2013’de, “ -İnsanlık tarihi kadın ile başlar. İnsanlık kadına yapılanla kayıp eder- demiş Sakine Cansız. Ve insanlık yine kayıp etti” twitini atmıştı!

Sayın İnce, siz 2018’de kol kola girip seçim çalışması yapmıştınız!

Sonuç?

CHP’de tehcir..!

Madem ki, yeni fark ettiniz ve yeni bir hareket başlatacaksınız, ilk adımınız önce CHP’lilerden, Türk Milleti'nden, seçim esnasında sizi defalarca ikaz eden Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Devlet Bahçeli’den özür dilemek olmalı!

Evet, Sayın İnce, Atatürk’ün kurucu genel başkanı olduğu CHP, Atatürk’ün kurucu Cumhurbaşkanı olduğu Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni bölmek için kurulmuş Marksist, Leninist, Stalinist, ayrılıkçı, bölücü silahlı terör örgütü tarafından işgal edildi ve CHP’den Atatürkçülerin tehciri başladı!

“Ben demiştim” demek istemiyorum, ama...

Ahmet Yenilmez Diğer Yazıları

Pers Aklı

18 Nisan 2024

Benden demesi

16 Nisan 2024

Distopya

14 Nisan 2024

Gerçekten o kadar etkili miyiz dünyaya?

11 Nisan 2024

Seçim mi seferberlik mi?

09 Nisan 2024

Beceremedi

07 Nisan 2024

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX