0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

Asıl cepheye dikkat!

Ayasofya Camii ibadete açılıyor, biz, dışarısı ne dedi acaba diye, merak ederken içimizden birileri nasırına basılmışçasına feryadı figan ediyor!

On bin şehitle vatan yaptığımız bu toprakta, son 40 yılda yüz bini aşkın vatan evladının canına kasteden ASALA uzantısı Marksist, Leninist, Stalinist silahlı terör örgütüne, Türkiye Cumhuriyeti Devleti tedbir maksadıyla operasyon yapıyor, daha operasyon başlamadan içimizde birileri anırmaya başlıyor!

Hala, 100 yıl önce Ermeni katiller tarafından katledilen insanlarımızın toplu mezarları bulunup, şehitlerimiz çıkarılırken, bu devlet, bu asil millet dışarıda sözde Ermeni Soykırım Yasa Tasarıları ile boğuşurken, içimizden birileri, üstelik de bu devletin kurucu cumhurbaşkanının kurduğu partinin yetkilisi, ‘’Tarihte bugün Ermeni Soykırımı başladı’’ diye twitter mesajı yayınladı!

Okyanusun ötesinden ABD, Kanada, Kafkas Dağlarını aşarak Rusya, denizleri aşarak Fransa, İngiltere sınırımıza yanı başımıza hem de bizim bin yıllık dede toprağımıza gelip, kan bağımız kardeşlerimize operasyon çekiyor. Biz akan kanı durdurmak için, sınırımıza, şah damarımıza çökmeye çalışanlara sınır ötesi harekât başlatıyoruz, daha karşımızdakilerden ses çıkmadan içimizde birileri şerefli Türk Ordusu’na katil diyebilme şerefsizliğine cüret ediyor!

Biz, bu ülkenin çocukları da imkanlarından faydalansın, bu ülkenin çocukları da Almanya’nın çocukları kadar zengin olsunlar diye, üçüncü köprüyü, İstanbul Hava Limanı’nı yapıyoruz, Almanya’dan önce bizim içimizden birileri, ‘’Yapturmazuk da yapturmazuk’’ naraları atmaya başlıyor!

Yetmiyor, ottan çöpten sebepten memleketi yakıp yıkıp, uçurumun kenarına getiriyorlar!

İçimizdeki bu birileri (kaldı ki hepimizce malum olan ve damarlarındaki kanın akış hızına kadar da tanıdığımız birileri) her daim emperyalizme, kapitalizme karşı olduklarını söylerler, 1 Mayıslarda slogan atarlar, dünyanın en büyük emperyalisti, kapitalisti, hatta dünya emperyalistlerinin ve kapitalistlerinin başı İsrail devlet başkanına, bu ülkenin devlet başkanı, ‘’Van Minut’’ diyerek bir duruş sergiler, daha İsraillilerden ses gelmeden bizim içimizden birileri üzerlerine alınırlar!

Bu ülkenin başkanı BM kürsüsünden zalimlerin zulmü altında canını, ırzını, namusunu, evladını, vatanını kaybedenlerin sesi olup, ‘’Dünya 5’ten büyüktür’’ diye haykırır, zalimler bile utanırken, bizim içimizden birileri utanmadan, yüzsüzce zalimin dili olurlar da mazlumun sesi olan bu ülkenin başkanına olmadık hakaretler ederler!

15 Temmuz 2016’da bu milletin başından bombalar yağdı, bu millet 251 evladını şehit verdi, bombalayan katillere , ABD, Almanya, Fransa, Yunanistan kucak açtı, bari buna bir ses verin ey içimizdekiler derken, bizim içimizdekiler, ‘’15 Temmuz bir tiyatro’’ deme alçaklığını gösterdiler!

Bakınız, dün 20 Temmuz Kıbrıs Barış Harekatımızın 46.yılını kutlarken, şehitlerle tapulayıp, mabetlerle mühürlediğimiz topraklar üzerinde kurulan KKTC’nin en başındaki zat, bizi işgalci görecek kadar alçalabiliyor!

Sorarım size, biz haklı davamızda dışarıdan bir tek ses bulamazken, içimizde bu hali yaşamamız normal mi?

Bir bakıyoruz, kıblemiz Mekke’yi, Efendimiz Hazreti Muhammed’in (sav) mübarek bedeninin yattığı Medine’yi sözümona yöneten Sudi Arabistan’ın başındaki zat, İslam kardeşliği hukukunda olmamız gereken Mısır’ın Sisi’si, Birleşik Arap Emirlikleri’nin piyon kralı bize karşı, Haçlılarla ittifak yapabilmekte!

Peki neden?

Çünkü, top tüfekle yenemedikleri Türk’ü nasıl yenebileceklerini gördüler, bildiler ve yepyeni bir cephe açtılar, açtıkları bu cephenin adı Kültür, silahın adı sanat, mermileri sinema, tiyatro, müzik, televizyon dizileri..!

Çektikleri her bir sinema filmi, televizyon dizisi, tiyatro oyunu, müzik albümü ile insanımızın kültürel bağışıklık sistemini zayıflattılar!

Evet, sınır ötesine, Libya’ya yapılan harekatlar çok ama çok önemli, ama asıl kendi cephemizde işgal ediliyoruz!

Bu kültür cephesine, acil tahkimat yapılmalı; bu cephe, silahlarla donatılmalıdır!

Ahmet Yenilmez Diğer Yazıları

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX