0530 708 54 54
0530 708 54 54
01 Şubat 2022 Salı 16:00:00 - Güncelleme:01 Şubat 2022 Salı 16:00:00

Gölgelerin gücü adına: He-Man geri dönüyor

Geçtiğimiz aylarda Netflix'te dizisi yayınlanmaya başlanan He-Man'in bu defa filminin çekileceği duyuruldu.

Geçtiğimiz aylarda Netflix'te dizisi yayınlanmaya başlanan He-Man'in bu defa filminin çekileceği duyuruldu. Filmin başrol oyuncusu olarak ise Kyle Allen seçildi. 1983 yılında çekilen çizgi dizi He-Man: Masters of the Universe'ten uyarlanacak filmde Allen, Adam adında bir yetimi oynayacak. Filmde, aday bir prens olduğunu keşfeden Adam'ın kaderinde uzak bir ülkenin kurtarıcısı olmak yer alacak.

He-Man her ne kadar 80'li yılların unutulmaz çizgi filmi olarak geçse de "Gölgelerin gücü adına" ve "Güç bende artık" repliklerini çizgi filmini hiç izlememiş olanlar bile kullanmış veya bir yerlerde duymuştur. He-Man, düşmanlarına karşı savaşırken kılıcını çıkarttığında söylediği bu replikle uzunca bir süre akıllarımıza kazınmıştı. İlk çizgi filminin ve ilk repliklerinin bile hala unutulmadığı günümüzde He-Man yapımcıları hayranlarını mutlu etmeye devam ediyor.

Etiketler : Gölgelerin gücü adına Kyle Allen Netflix
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX