0530 708 54 54
0530 708 54 54
20 Ekim 2022 Perşembe 09:00:00 - Güncelleme:20 Ekim 2022 Perşembe 09:00:00

Alıç sirkesi kalp krizi riskini azaltıyor

İç Anadolu bölgesinde doğada kendiliğinden yetişen alıç meyvesinin sirkesi, kalp rahatsızlıkları başta olmak üzere bir çok rahatsızlığına iyi gelirken kansere karşı koruyucu etkisi olduğu düşünülüyor.

İç Anadolu bölgesinde doğada kendiliğinden yetişen alıç meyvesinin sirkesi, kalp rahatsızlıkları başta olmak üzere bir çok rahatsızlığına iyi gelirken kansere karşı koruyucu etkisi olduğu düşünülüyor. Kanseri önlediği, kalp damar hastalıklarına iyi geldiği, bağışıklık sistemini güçlendirdiği, şeker hastalığını ve tansiyonu dengelediği konusunda bilimsel çalışmalarla kanıtlanan alıç meyvesinin sirkesi sene boyu tüketilebiliyor. Su ile karıştırılarak tüketilen alıç sirkesinin mide problemi olanlar tok karnına veya uyumadan önce tüketilmesi öneriliyor.

Etiketler : Alıç sirkesi İç Anadolu bölgesi alıç meyvesinin sirkesi kalp rahatsızlıkları
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX