0530 708 54 54
0530 708 54 54
14 Şubat 2021 Pazar 01:57:00 - Güncelleme:14 Şubat 2021 Pazar 17:53:00

Ramazan'ı geri döndü

Konya'da kuzusuna şehit oğlu Ramazan'ın adını veren Ayşe Uzan'ın hayvanları çalındı. Jandarma tarafından bulunup teslim edilen 6 koyun ve evladının yadigarı kuzusuna hasretle sarılan şehit annesi 'Dolaştın geldin mi annem' diyerek gözyaşı döktü.

Bingöl'ün Genç ilçesi Yeniyazı Köyü kırsalında 4 yıl önce şehit olan Uzman Çavuş Ramazan Aydoğan'ın annesi Ayşe Uzan, oğlunun acısının ardından ikiz doğan kuzularından birine Ramazan'ın ismini verdi.

HIRSIZLIK ŞOKU YAŞADI

Konya Ereğli'nin Yazlık Mahallesi'ndeki evinde sürekli 'Ramazan' isimli kuzu ile vakit geçiren Uzan önceki gün hırsızlık şoku yaşadı.

GÖRENLERİ DE AĞLATTI

Uzan'ın Ramazan adlı kuzusu ve 7 koyunu çalındı. Büyük üzüntü yaşayan şehit annesinin imdadına jandarma yetişti. Ekipler güvenlik kamerası görüntülerinden hırsızları tespit edip yakalayarak koyunları Uzan'a teslim etti. Kuzusuna sarılan Uzan, "Dolaştın, geldin mi annem? Siz helalsiniz" diyerek öptü. Onu görenler de gözyaşını tutamadı.

SIRTIM YERE GELMEZ

Kendisine şehit oğlu Uzman Çavuş Ramazan Aydoğan'ın ismini verdiği kuzusu ile 7 koyunu getiren jandarma ekiplerine teşekkür eden Ayşe Uzan, "Ben bir oğlan kaybettim. Binlerce asker, binlerce polis annesi oldum. Askerlerimizden Allah razı olsun. Askerlerimiz olduktan sonra benim sırtım yere gelmez" dedi.

Etiketler : ramazan aydoğan ayşe uzan ramazan
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX