0530 708 54 54
0530 708 54 54
28 Mayıs 2019 Salı 08:49:00 - Güncelleme:28 Mayıs 2019 Salı 08:50:00

Küba kanser aşısı ne demek? Küba kanser aşısı nasıl olur?

'Küba kanser aşısı nedir? Küba kanser tedavisi nedir?' sorularının yanıtları araştırılıyor. Sağlık Bakanlığı’nca, Küba ile aşı, kanser aşısı ve ilaçları konusunda çalışma grubu kurma kararı alındığı açıklandı. Bakanlık'tan yapılan açıklamada, "Uluslararası işbirliğimizi artırıyoruz. Küba ile aşı, kanser aşısı ve ilaçları konusunda çalışma grubu kurma kararı alındı" ifadelerine yer verildi. Açıklamada, Küba’dan bir heyetin bu hafta Türkiye'ye geleceği ifade edildi. Bu açıklamanın hemen ardından küba aşısı araştırılmaya başlandı. Küba kanser aşısı hakkında merak edilenlerin tümüne haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz.

'Küba kanser aşısı nedir? Küba kanser tedavisi nedir?' sorularının yanıtları herkes tarafından merak ediliyor.  Sağlık Bakanlığı, Küba ile aşı, kanser aşısı ve ilaçları konusunda çalışma grubu kurma kararı aldı. Alınan iş birliği kararının ardından Küba’dan üst düzey bir heyetin bu hafta Türkiye’ye gelmesi planlanıyor. Bakanlık'tan yapılan açıklamada, "Uluslararası işbirliğimizi artırıyoruz. Küba ile aşı, kanser aşısı ve ilaçları konusunda çalışma grubu kurma kararı alındı"  ifadelerine yer verildi. Açıklamada, Küba’dan bir heyetin bu hafta Türkiye'ye geleceği ifade edildi. Küba kanser aşısı hakkında merak edilenlerin tümüne haberimizin detaylarından ulaşabilirsiniz. İşte tüm merak edilenler... 

KÜBA KANSER AŞISI NEDİR? 
Küba aşısı, immünoterapötik bir ajan. Racotumomab 3. ve 4. ‘küçük hücreli dışı’ akciğer kanserinde etkili oluyor. Küçük hücreli dışı akciğer kanseri, akciğer kanserlerinin yüzde 80-85 gibi büyük bir oranını oluşturuyor.

KÜBA KANSER TEDAVİSİ NEDİR? 
Uzun yıllar tedavisi olmayan kanser hastalığı, Kübra kanser tedavisi ile Küba’da tedavi edilebilir hale gelmiştir.

Küba’da Kanser Tedavisi Kanser Aşısı ile Oluyor!
Bulunmuş olan aşı sayesinde, kanser tedavisi yapılıyor. Bunun için Küba’nın geliştirmiş olduğu aşı üzerinden hareket ediliyor. Aşının sadece Küba’da yapılıyor olması ise Türkiye Cumhuriyeti Bakanlıkları tarafından aşının onaylanmamış olması. Tedavi için Küba’ya giderek, aşının Küba sınırları içinde yapılmasında ülkenin yasal olarak herhangi bir engeli yoktur. Tedavi olmak istemeniz durumunda direkt olarak iletişime geçmeniz yeterli olacaktır.

Küba’da kanser tedavisi için kanser aşısı yapılıyor. Geliştirilmiş olan bu aşı sayesinde, incelemelerin yapılmasının ardından tedavi için uygun olup olmadığınız irdelenir. Ardından direkt olarak tedavi gerçekleşecektir.

KÜBA’YA KANSER TEDAVİSİ KOŞULLARI NELERDİR?
Tedavinin başlaması için sağlamanız gereken koşullar olacak. Sunulmuş olan koşullara göre hareket etmeniz halinde, kanser aşısı olunması mümkündür.
Hastanenin istediği koşullar;
Hastanın kemoterapi ya da radyoterapi görmüş olması
Aşı için kanser hücrelerinin büyük olması
Hastanın Küba kanser aşısı olmak için onayının olması
Koşulların sağlanması durumunda, hastanenin büyük oranda aşı için talebinizi kabul etmesi mümkündür. Talebin kabul edilmesinin ardından hastaya davetiye gönderilir. Ayrıca kanser tedavisi için hangi tarihlerin uygun olduğu da bildirilir. Bu tarih içinde aşının yapılması sağlanır.

KÜBA’DA KANSER TEDAVİSİ SÜRESİ NE KADARDIR?
Tedavi süresi hakkında bilgi almak isteyebilirsiniz. Kanser tedavisi için belirlenmiş olan süre en az 5 gündür. Bu süre içinde tedavinin yapılması sağlanacaktır. Bazı durumlarda ise sürenin uzaması söz konusu olabilir.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX