0530 708 54 54
0530 708 54 54
07 Ocak 2023 Cumartesi 14:30:00 - Güncelleme:07 Ocak 2023 Cumartesi 14:30:00

İşitme engelli şairden motivasyon

İşitme engelli şair Edanur Yılmaz, engellilere bir hedef belirleyip onu ulaşmak için mücadele etmeleri önerisinde bulunarak "Hedefiniz için mücadele edin" çağrısı yaptı.

Edebiyat öğretmeninden etkilenerek yazmaya başladığı şiirlerini bir kitapta toplayan 28 yaşındaki işitme engelli şair Edanur Yılmaz, engellilere bir hedef belirleyip onu ulaşmak için mücadele etmeleri önerisinde bulundu. Yılmaz, "Hedefiniz için mücadele edin" çağrısı yaptı.

Edanur Yılmaz, şiirlerini yazarken doğayı gözlemleyerek ilham aldığına işaret ederek, çoğu gencin gerçek aşkı yanlış tanımladığını, somut bir güzellik peşinde koştukları için mutlu olamadıklarını söyledi. - "Engelli arkadaşlarım asla içine kapanmasın" Engellilere öz güvenli olmalarını tavsiye eden Yılmaz, "Engelli arkadaşlarım asla içine kapanmasın. Hep pozitif düşünsünler. Kendilerine güvensinler. Bir hedef koyup onun için mücadele etsinler. Bu zaman alabilir, adım atmakta zorlanabilirler. Aynanın karşısına geçip 'Ben kimim? Ne yapabilirim? Ne yapmak istiyorum?' sorularını kendilerine sorup hazır hissettiklerinde cesaretlerini göstersinler." ifadelerini kullandı.

Etiketler : işitme engelli şair kitap edanur yılmaz
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX