0530 708 54 54
0530 708 54 54
11 Ocak 2023 Çarşamba 18:19:00 - Güncelleme:11 Ocak 2023 Çarşamba 18:19:00

Üç il için "turuncu" uyarı: Yağış ve fırtınaya dikkat

Kaynak: TRT Haber

ABONE OL

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan "turuncu" kodlu uyarıya göre, yarın Antalya, Burdur ve Isparta'da çevrelerinde kuvvetli yağış ve fırtına etkili olacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, Doğu Akdeniz'de rüzgarın, yarın ilk saatlerden itibaren doğu ve kuzeydoğu yönlerden 6 ila 8 (50-75 km/sa) fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

Doğu Akdeniz'de rüzgarın yarın sabah saatlerinden itibaren fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Fırtınanın, cumartesi öğle saatlerinden itibaren etkisini kaybetmesi bekleniyor.

Yapılan son değerlendirmelere göre yarın yurdun iç ve batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege'nin iç kesimleri, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun batısının yağmur ve sağanak yağışlı, Batı Akdeniz'in yükseklerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

3 İL İÇİN "TURUNCU" UYARI

Antalya, Burdur ve ile Isparta çevrelerinde yağışların çok kuvvetli yer yer şiddetli olması, rüzgarın ise (40-60 km/sa) kuvvetli, yer yer fırtına şeklinde esmesi bekleniyor.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX