0530 708 54 54
0530 708 54 54
12 Haziran 2022 Pazar 07:30:00 - Güncelleme:12 Haziran 2022 Pazar 07:30:00

Uzamış kovid'in etkilerini ozon tedavisi yok ediyor

Bağışıklığı güçlendirmenin yanı sıra pek çok hastalığın tedavisine de katkı sağlayan ozon terapisi, yüzyıldan fazla bir süredir kullanılıyor.

Bağışıklığı güçlendirmenin yanı sıra pek çok hastalığın tedavisine de katkı sağlayan ozon terapisi, yüzyıldan fazla bir süredir kullanılıyor. Prof. Dr. Gülten Karaca, "Enfekte yaralar, dolaşım bozuklukları, viral hastalıklar, romatizma /artrit ile uzamış Kovid sendromu tedavisinde destek yöntem olarak uygulanan ozon gazı, bilinen en güçlü antioksidan olma özelliği taşıyor. Ozon terapisi, Kovid-19 geçiren bazı kişilerde devam eden yorgunluk, halsizlik, nefes darlığı, göğüs ağrısı gibi şikayetlerin giderilmesinde ve genel performansın düzelmesinde büyük fayda sağlıyor. Ozon terapisinin mutlaka "Ozon Uygulama Sertifikası" olan uzman hekimler tarafından uygulanması gerekiyor" dedi.

Etiketler : Prof. Dr. Gülten Karaca ozon terapisi nefes darlığı göğüs ağrısı
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX