0530 708 54 54
0530 708 54 54
19 Mart 2023 Pazar 15:04:00 - Güncelleme:19 Mart 2023 Pazar 15:04:00

Temizlik yaparken mutlaka eldiven kullanın

Uzmanlar, ev ya da iş yeri temizliğinde kullanılan çeşitli temizlik ürünleri ve kimyasalların sağlığa zarar vermeyecek şekilde kullanılması konusunda uyarılarda bulunuyor.

Ev ya da iş yeri temizliğinde kullanılan çeşitli temizlik ürünleri ve kimyasallar var. Bu ürünlerin sağlığa zarar vermeyecek şekilde kullanılması konusunda uyarılarda bulunan uzmanlar 'Kimyasalları birbiriyle karıştırmayın. Özellikle asidik ürünleri (kireç sökücü, pas sökücü, banyo temizleyiciler, klozet temizleyiciler) ve alkali ürünleri (çamaşır suyu, yağ sökücüler, fırın ve ızgara temizleyiciler, mutfak temizleyiciler) karıştırmamaya özen gösterin. Ayrıca ayrı yerlerde muhafaza edin' uyarısında bulundu. 'Temizlik yaparken mutlaka eldiven kullanın' diyen uzmanlar 'Banyo, klozet ve pisuvar temizliğinde tuz ruhu olarak bilinen ürünü kullanmayın. Banyo temizliği yarken havalandırmayı açmaya özen gösterin" uyarısında bulundu.

Etiketler : temizlik kimyasal eldiven
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX