0530 708 54 54
0530 708 54 54
19 Ocak 2023 Perşembe 07:30:00 - Güncelleme:19 Ocak 2023 Perşembe 07:30:00

Tedavisi olmayan göz kusuru neredeyse yok

Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Yavuz Özpınar, teknolojinin gelişimiyle özellikle göz hastalıklarında kullanılan lazer tedavi sistemlerinin çok daha başarılı hale geldiğini belirterek, "Kornea kalınlığı ince olan hastaları eskiden uygun bir cerrahi ile tedavi edemiyorduk.

Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Yavuz Özpınar, teknolojinin gelişimiyle özellikle göz hastalıklarında kullanılan lazer tedavi sistemlerinin çok daha başarılı hale geldiğini belirterek, "Kornea kalınlığı ince olan hastaları eskiden uygun bir cerrahi ile tedavi edemiyorduk. Artık yeni 'No Touch' sistemleriyle çok daha başarılı bir şekilde tedavi edebilir olduk" dedi. Göz kırma kusurlarında en önemli kısmın hastanın öyküsü olduğunu kaydeden Op. Dr. Özpınar, "Aslında cerrahi muayene çok kısa sürer. Lazerde ilk baktığımız nokta göz yapısının lazere uygun olup olmadığıdır. Lazer cerrahisine uygunluğu olmasa bile refraktif cerrahi seçeneklerini değerlendiririz. Tedavisi olmayan göz kusuru neredeyse yok" şeklinde konuştu.

Etiketler : Tedavisi olmayan göz kusuru Op. Dr. Yavuz Özpınar No Touch
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX