0530 708 54 54
0530 708 54 54
25 Eylül 2022 Pazar 10:00:00 - Güncelleme:25 Eylül 2022 Pazar 10:00:00

Kalbi iyileştiriyordu şimdi cildi gençleştiriyor

Kıkırdak gibi dokularda bile kan damarlarının büyümesini destekleyen, kalp damarlarını açan bir madde olan TB-500'ün cilt için de faydaları ortaya çıktı.

Depresyon, stres ve kötü beslenmeye bağlı olarak cildin erken yaşlanması son yıllarda herkesin ortak sorunu oldu. Cilt kusurlarını ortadan kaldırıp, kişiye daha genç bir görünüm kazandırmanın doğru uygulamalarla mümkün olduğunu söyleyen Uzman Estetisyen-Eğitmen Nihan Bozatlı, "Cildin en etken maddesi olarak ön plana çıkan peptidler, cildin yeniden nemlenmesine yardımcı olacak hyalüronik asitlerle hazırlanan karışımlar cildi gençleştiriyor" dedi. Kıkırdak gibi dokularda bile kan damarlarının büyümesini destekleyen, kalp damarlarını açan bir madde olan TB-500 ile hazırlanan ürünlerin gençlik aşısı olarak da adlandırılabileceğini dile getiren Nihan Bozatlı şunları söyledi: "Gözaltı ve çevresi, tüm yüz, boyun, dekolte ve ellere gönül rahatlığıyla yapılan ve olumlu sonuçlar alınan uygulamaların içerisindeki TB-500 esasında kalp damarlarını açan bir madde. TB-500, kıkırdak gibi dokularda bile kan damarlarının büyümesini destekler. Hücre büyümesini teşvik ederek, TB-500 sadece doku tamirinde yardımcı olmakla kalmaz, aynı zamanda daha kapsamlı ve eksiksiz bir onarım sağlamaya yardımcı olur. Kalp krizi geçiren fareler üzerine yapılan bir araştırmaya göre TB-500'ün, kılcal tüp oluşumunu başlattığı, kalp kasını koruduğu ve kalp hücrelerinin yeniden canlandırdığı ve kalp hücre ölümlerini engellediği tespit edilmiştir. Kısacası, TB-500, hücreleri hasara karşı koruyabilir ve meydana gelen hasar sonrası hücre onarımını teşvik edebilir."

KAYBEDİLEN NEMİ GERİ KAZANIR

Hücre hasarını onaran ve önleyen bu etken madde sayesinde uygulama yapılan bölgede olumlu sonuçlar doğurduğunu söyleyen Uzman Estetisyen-Eğitmen Nihan Bozatlı, "Sürekli genç kalayım, olduğumdan büyük durmayayım ya da yaşımı göstermeyeyim diyorsanız TB-500 maddeli uygulamalar tam size göre. Eğer ki cildiniz nemi kaybetmişse bu uygulama tekrardan cildinizin nemi geri kazanmasına olanak sağlar. Daha dirençli, parlak ve bir o kadarda canlı bir cilde sahip olmanıza katkı sağlar." Nihan Bozatlı, "Bu uygulamaların en çok cezbedici taraflarından birisi ince çizgileri bile düzenli kullandıktan sonra yok ediyor oluşudur. Normal şartlarda yüz bölgesinde var olan ince çizgilerin kaybolması çok kolay olmaz. Bu ince çizgilerin giderilmesi adına çoğu zaman estetik operasyonlara bile başvurulmaktadır. Bu uygulamaların içeriğinde ise hyalüronik asit bulunur. Bu madde, cildinizin çok fazla gereksinim duymuş olduğu nem ve bakımı kazandırmasına yardımcı olur. Bu sayede cildiniz yeniden kendine gelir ve canlanır. Yaşlanmaya 'dur' demeye başlar" dedi.

Etiketler : cilt sağlığı kalp sağlığı nihan bozatlı
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX