0530 708 54 54
0530 708 54 54
10 Şubat 2019 Pazar 08:00:00 - Güncelleme:10 Şubat 2019 Pazar 08:00:00

Vefasız sanat camiası

Akciğer kanseri ve zatürre nedeniyle hayatını kaybeden Yalçın Menteş, dün son yolculuğuna uğurlandı.

Usta oyuncu için önce Kadıköy Haldun Taner Sahnesi’nde tören düzenlendi. Sanatçının Türk bayrağına sarılı tabutu sahneye çıkartılırken, salonun yarısı boştu. 59 yaşında hayata veda eden oyuncunun annesi Ayten, eşi Birgül’le oğlu Atilla ve kardeşi Tibet Menteş'in taziyeleri kabul ettiği törene Süheyl, Behzat Uygur kardeşler, Pelin Körmükçü, Türker İnanoğlu, Ebru Cündübeyoğlu, Hakan Yılmaz, Yalçın Özden, Sinan Bengier, Atılay Uluışık gibi isimler katıldı. Sanat ve tiyatro camiasından katılımın az olduğu törende söz olan sanatçının kardeşi Tibet Menteş, ağabeyinin alkol ve sigara alışkanlığı nedeniyle adeta intihar ettiğini belirterek “Gençlere, abimin hayatı olumsuz örnek olarak anlatılmalı, ders olarak gösterilmelidir” şeklinde konuştu. Menteş, Pendik Yeni Şeyhli Mezarlığı'nda toprağa verildi.  

Usta oyuncu Yalçın Menteş son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine ünlü isimlerden çok az katılım oldu. 

Oğlu Atilla Menteş “Kırgınlığı vardı bazı isimlere, bazı kişiler de bize çok yardımcı oldu, çalışamadığı için yakınıyordu ama bu durumu bize hiç yansıtmadı” dedi.  

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX