0530 708 54 54
0530 708 54 54
31 Temmuz 2021 Cumartesi 08:30:00 - Güncelleme:31 Temmuz 2021 Cumartesi 09:15:00

Ünlü sanatçılar orman yangınlarına sessiz kalmadı! 'Ciğerimiz yanıyor'

Türkiye'nin birçok yerinde çıkan orman yangınlarına sanatçılar sessiz kalmadı. Ünlü isimler sosyal medya hesaplarından terör örgütüne tepki göstererek lanet okudu.

CÜNEYT ARKIN: Ülkemizin dört bir yanından maalesef yangın haberleri geliyor. Yangınların söndürülmesi için çaba gösteren tüm ekiplerin ve bölge halkının Allah yardımcısı olsun.

MELEK BAYKAL: Her yeri yakıyorlar Türkiye'yi yakıyorlar. Allah belanızı versin, inşallah yangınları çıkaranlar bulunmalı en ağır cezayla cezalandırılmalıdır.

YILMAZ ERDOĞAN: 'Düşbelen'imiz, köyümüz, Köyceğiz'imizin yanan ormanlarını BKM olarak sahipleneceğiz ve yeniden ağaçlandırma çalışmalarına destek olacağız.

HADİSE: Ülkemizin birçok yerinden gelen orman yangını haberleri içimizi yakıyor. Umarım daha fazla zarar görmeden, bir an önce kontrol altına alınır. Yangından etkilenen herkese geçmiş olsun.

EZGİ MOLA: Lanet olsun! Kendi başını yesin terör örgütü de, bir bitmediniz ulan adiler, kötüler, pislikler! Yansın o yangınlarda parmağı olanlar.

SİBEL CAN: Üzüntüm çok büyük ülkemizin dört bir yanını saran orman yangınlarından hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza rahmet ve tüm yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

YILDIZ TİLBE: Ülkemizdeki yangınlar inşallah tez zamanda söndürülür, Allah herkese yardım etsin.

EBRU GÜNDEŞ: Şehirlerimiz yanıyor, ülkemiz yanıyor, içimiz yanıyor... Rabbim sen yardım et.

HANDE YENER: Didim, Marmaris, Kütahya, Bodrum. Her yeri yakıyorlar. Türkiye'yi yakıyorlar. Allah belanızı versin inşallah. Yangınları çıkaranlar bulunmalı, en ağır cezayla cezalandırılmalıdır.

FETTAH CAN: Ormanlarımız ciğerlerimiz yakıyor şerefsizler. Bu yangını başlatan PKK'lı p.çlerin bulunup o ormanda benzin dökülüp yakılması lazım. Bu yaratıkları cezaevlerinde beslemeye gerek yok.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX