0530 708 54 54
0530 708 54 54
04 Temmuz 2022 Pazartesi 11:00:00 - Güncelleme:04 Temmuz 2022 Pazartesi 11:00:00

SMS dolandırıcılığı

Survivor All Star'da finale Adem Kılıçcı ile kalan Nisa Bölükbaşı, büyük ödülün sahibi oldu ve Survivor kupasını kaldırdı.

Survivor All Star'da finale Adem Kılıçcı ile kalan Nisa Bölükbaşı, büyük ödülün sahibi oldu ve Survivor kupasını kaldırdı. SMS oylamasında birinci gelen Nisa'nın yarışmayı kazanmasının ardından ortaya dolandırıcılık iddiası atıldı. Nisa'ya SMS gönderen birçok kişi, sosyal medya hesaplarından telefon faturalarını paylaşarak dolandırıldıklarını iddia ettiler. Sosyal medyada yapılan paylaşımlara göre, bir Survivor fan hesabı, takipçilerine faturalarının hepsini kendisinin ödeyeceğini söyleyerek desteklediği adaya SMS göndermelerini istedi. Birçok kullanıcı da kişiye güvenerek peş peşe Nisa'ya oy göndermeye başladı. Faturaları geldiğinde hesabın sahibine ulaşamayan birçok mağdur, faturalarını yayınlayarak kandırıldıklarını söyledi.

Etiketler : SMS dolandırıcılığı Survivor All Star Adem Kılıçcı
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX