0530 708 54 54
0530 708 54 54
16 Ağustos 2022 Salı 14:00:00 - Güncelleme:16 Ağustos 2022 Salı 14:00:00

Sevda Erginci, Ekin Mert Daymaz'ı Instagram hesabından çıkardı! Sezon sonu takipsizlik

'Seni Kalbime Sakladım' dizisinin ekrana veda etmesinin ardından Sevda Erginci, yapımda iki aşığı canlandırdığı rol arkadaşı Ekin Mert Daymaz'ı Instagram hesabından çıkardı.

Oyuncular Sevda Erginci ve Ekin Mert Daymaz'ın başrolünde yer aldığı, 'Seni Kalbime Sakladım' dizisi reytinge yenik düşerek ekrana veda etti. Yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez'in oturduğu, senaryosunu Burcu Yılmaz ile Pınar Kaya'nın kaleme aldığı Zeynep ile Civanmert'in aşkının anlatıldığı yapım yedinci bölümde final yaptı.

Projenin ekran vedasının ardından başrol oyuncu Sevda Erginci'den şoke edecek bir hamle geldi. Oyuncu, rol arkadaşı Ekin Mert Daymaz'ı sosyal medya hesaplarından takipten çıktı. Sevda Erginci ve Ekin Mert Daymaz'ın geçmişte aşk dedikodusu da çıkmıştı.

Erginci'nin kendisini Instagram hesabından takibi bırakmasına Daymaz'ın nasıl bir tepki göstereceği merak konusu oldu.

Etiketler : seni kalbime sakladım sevda erginci ekin mert daymaz
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX