Serkan Çayoğlu'ndan samimi itiraf: Bazen gereğinden fazla heyecanlanıyorum

Yayın Tarihi: 01 Ekim 2026 Perşembe 09:51:00

Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2026 Perşembe 09:51:00

Serkan Çayoğlu, verdiği röportajda kendisine dair samimi açıklamalarda bulundu. Heyecanını ve çocuk kalma isteğini anlatan oyuncu, “Bazen istediğim bir şey için gereğinden fazla heyecanlanabiliyorum” sözleriyle dikkat çekti.

HABER MERKEZİ

ABONE OL

Serkan Çayoğlu, şimdilerde Mehmed Fetihler Sultanı dizisiyle izleyici karşısına çıkıyor. 4'üncü sezonu ile ekranlarda yer alan Mehmed Fetihler Sultanı'nın sevilen ismi Serkan Çayoğlu, bir dergi için objektif karşısına geçti.

Oyuncu Çayoğlu, samimi açıklamalarda bulundu. "Heves zorla diri tutulacak bir şey değil" diyen Serkan Çayoğlu, söyledikleri ile dikkatleri üzerine çekti.

Konuşmasına devam eden oyuncu, sözlerini "Bence bu biraz hayatın durumuna göre değişiyor. Bazen sıkılmak, uzaklaşmak, hiçbir şey yapmak istememek de gerekiyor. Ben bu konuda biraz çocuk kalmayı seviyorum. Bazen istediğim bir şey için gereğinden fazla heyecanlanabiliyorum ama bu kendimde sevdiğim özelliklerden biri. Merak ve heves beni her zaman ileriye taşıyan şeyler" şeklinde sürdürdü.