3.5 milyon Euro istediler! Yapımcı Mustafa Uslu ve infuluencer kızı Ecem Uslu'ya haraç tehdidi

Yayın Tarihi: 30 Eylül 2026 Çarşamba 13:23:00

Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2026 Çarşamba 13:23:00

İstanbul'da tehdit ve işyeri kurşunlama olayına ilişkin 11 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerle ilgili dikkat çeken detaylar ortaya çıktı. Şüpheliler arasında “Ayla” ve “Müslüm” filmlerinin yapımcısı Mustafa Uslu ve infuluencer olan kızı Ecem Uslu'dan haraç isteyen 4 kişinin olduğu öğrenildi.

AKŞAM GAZETESİ

ABONE OL

İstanbul'da 12 ayrı tehdit ve işyeri kurşunlama olayına ilişkin inceleme başlatıldı; 11 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin Asayiş Şube Müdürlüğü'nde işlemleri devam ederken dikkat çeken detaylar ortaya çıktı.

Gözaltına alınan şüpheliler arasında "Ayla" ve "Müslüm" filmlerinin yapımcısı Mustafa Uslu ve infuluencer olan kızı Ecem Uslu'dan haraç isteyen 4 kişinin olduğu öğrenildi.

3 buçuk milyon euro haraç isteyen bu kişiler arasında, Ecem Uslu'nun eski eşi F.D. ile onun ortağı S.A ile daha önceden Mustafa Uslu ile 100 milyonluk alacağı için davalık olan Gayrimenkul danışmanı A.S., bulunuyor.

Uslu, eski damadı F.D., ile onun ortakları hakkında kendisine yönelik tehditlere ilişkin önceki dönemlerde polise giderek şikayetçi olduğu öğrenildi.