Serdar Ortaç'ın pişmanlığı bitmiyor! Ev hapsi sarstı
Yayın Tarihi: 23 Kasım 2024 Cumartesi 09:00:00
Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2024 Cumartesi 09:00:00
Ev hapsi cezası alan Serdar Ortaç, sosyal medyadan dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. 18 yaşındaki halini paylaşan Serdar Ortaç, "Şöhret olmasaydım, başıma hiçbiri gelmeyecekti" diyerek, şöhretin getirdiği pişmanlıklarını dile getirdi.
Yasa dışı bahise özendirme nedeniyle ev hapsi alan ünlü şarkıcı Serdar Ortaç dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
Sosyal medyaya hızlı bir giriş yapan Serdar Ortaç takipçileri ile dertleşip, içini döktü. Ünlü şarkıcı 18 yaşına ait bir kareyi Instagram hesabından yayınladı. Ünlü şarkıcı Ortaç, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:
"Şöhret olmasaydım başıma hiçbiri gelmeyecekti... Ne kumarı bilecektim, ne başka bir şey... Huzurlu güzel bir evlilik yapıp çocuklarıma bakacaktım, ve emekli olup Allah katına çıkacaktım. Ama kadere bak beni Serdar Ortaç yaptı! Serdar Ortaç olmasaydım bu şarkılarda olmayacaktı..."


















