0530 708 54 54
0530 708 54 54
15 Nisan 2020 Çarşamba 12:58:00 - Güncelleme:15 Nisan 2020 Çarşamba 13:04:00

Serdar Ortaç kredi borcunu açıkladı

Serdar Ortaç, Instagram üzerinden yaptığı canlı yayınla takipçileriyle sohbet etti. Ortaç, koronavirüs nedeniyle ekonomik olarak zor günler geçirdiğini belirterek, "Bankadan 5 milyon TL kredi aldım, ödemeleri hazirana kadar erteledim. Yoksa zaten taksitleri ödeyemezdim. Aylık 120 bin TL sadece evin kredisini ödüyorum" dedi.

Chloe Loughnan'dan boşandıktan sonra meslektaşı Seçil Gür ile yeni bir aşka yelken açan şarkıcı Serdar Ortaç'ın bu ilişkisi kısa sürmüştü.

Şu aralar kalbi boş olan Ortaç, koronavirüse karşı kendisini eve kapatarak gerekli sosyal izolasyon kurallarına uyuyor.

Şarkıcı zaman zaman ise Instagram üzerinden hayranlarıyla sohbet ediyor.

5 MİLYON TL KREDİ ALDIM

Ortaç, dün akşam da bu süreçte yaşadığı ekonomik zorlukları anlattı.

Ünlü şarkıcı, "Bankadan 5 milyon TL kredi aldım, ödemeleri hazirana kadar erteledim. Yoksa zaten taksitleri ödeyemezdim. Aylık 120 bin TL sadece evin kredisini ödüyorum." dedi.

Ortaç ayrıca, "Eskisi gibi kira gelirim yok. Bir lira para biriktirmedim. Telif gelirse geçiniyoruz" ifadelerini kullandı.

KIZ EVLAT EDİNECEĞİM

Serdar Ortaç, geçtiğimiz günlerde de takipçilerine kız evlat edineceğini söylemişti.

Duygularını takipçileriyle paylaşan Serdar Ortaç, "İsmini annemin adını, Nesrin koyacağım" şeklinde konuşmuştu.

Etiketler : magazin serdar ortaç serdar ortaç şarkıcı ünlü şarkıcı Chloe Loughnan serdar ortaç kredi borcu kovid kovid-19 kovid 19 Kovid-19 salgını salgın yeni salgın dünya salgını korona salgın küresel salgın
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX