0530 708 54 54
0530 708 54 54
20 Nisan 2019 Cumartesi 01:48:00 - Güncelleme:20 Nisan 2019 Cumartesi 01:49:00

Gülperi dizisi neden yayınlanmadı? Gülperi yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Show TV'nin sevilen dizisi Gülperi neden yayınlanmadı? Gülperi yeni bölüm ne zaman yayınlanacak sorusuna dizinin takipçileri yanıt arıyor. Her hafta Cuma akşamları izleyicisiyle buluşan Gülperi dizisinin yeni bölümü bu hafta yayınlanmadı. Sevilen dizi Gülperi’nin neden yayınlanmayacağı merak ediliyor. Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Timuçin Esen gibi güçlü isimlerin olduğu Gülperi’de güçlü oyuncu kadrosu ve senaryo ekibi bulunuyor. Bu hafta yayınlanmayacağı açıklanan Gülperi dizisinin neden olmadığını vatandaşlar sorguluyor. Peki, Show TV 19 Nisan yayın akışı nasıl? Detaylar haberimizde…

Show TV’nin en çok izlenen dizileri arasında başı çeken Gülperi bu hafta izleyicileri şaşırttı. Gülperi yeni bölümü bu akşam yayınlanmayacak. Seyirciler, “Gülperi yeni bölüm bu hafta neden yok?” sorusuna cevap arıyor. Gülperi dizisinin tanıtımlarda yer almaması izleyicilerde soru işaretlerine yol açtı. İşte, “Gülperi yeni bölüm bu hafta neden yok, Show TV 19 Nisan yayın akışı nasıl?” sorularının yanıtı… Haberimizin devamında bulabilirsiniz. 

Dizinin 19 Nisan günü 29. bölümüyle ekranlarda olması beklenirken, tanıtım filminin ekranlarda yer almaması izleyicileri şaşırttı. Yayın akışında yer almayan dizi ile ilgili birbirinden farklı iddialar konuşulmaya başlandı. Dizinin bu hafta ekranlarda olmamasının sebebinde reyting rakamlarının etkili olup olmadığı henüz konuşulmuyor. Özellikle de Hercai’nin yayın hayatına başlamasıyla önemli seviyede düşüş yaşayan dizinin niçin olmadığı ortaya çıktı. 

Berat Kandili Sebebiyle Ekranlarda Olmayacak 
Reyting rakamları sebebiyle bu hafta olmayacağı konuşulurken, dizinin yönetim kısmından bir açıklama beklenmekteydi. Ancak edinilen bilgiye göre bu durumun Gülperi dizisiyle bir alakası yok ve dizi Berat Kandili münasebetiyle ekranlarda olmayacak. Show TV ekranlarında Berat Kandili Özel programı yayınlanacağından dizinin yeni bölümü bu hafta yayınlanmayacak.

SHOW TV 19 NİSAN YAYIN AKIŞI NASIL?

00:15 ÇUKUR Aksiyon 
02:45 KUAFÖRÜM SENSİN Yarışma
 05:00 LEZZET AKADEMİSİ Yarışma
 06:00 GÜLDÜY GÜLDÜY SHOW ÇOCUK Diğer 
08:00 KENDİNE İYİ BAK Life Style 
10:00 KUAFÖRÜM SENSİN Yarışma 
13:00 GELİN EVİ Life Style 
15:00 ZAHİDE YETİŞ'LE Life Style 
18:45 SHOW ANA HABER Haberler 
20:00 PERS PRENSİ: ZAMANIN KUMLARI Diğer 
22:30 BERAT KANDİLİ Diğer

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX