0530 708 54 54
0530 708 54 54
29 Ocak 2023 Pazar 13:30:00 - Güncelleme:29 Ocak 2023 Pazar 13:30:00

Fadik Sevin Atasoy: Kenan'ın bursuyla okudum

Fadik Sevin Atasoy, Amerika'da kazandığı oyunculuk okulunun bursunu Kenan Doğulu'nun verdiğini söyledi. Atasoy, eğitim boyunca şarkıcının halasının evinde kaldığını açıkladı.

Oyuncu Fadik Sevin Atasoy, Amerika'daki oyunculuk serüvenine dair açıklamalarda bulundu. Ceyda Düvenci'nin sunduğu 'Bambaşka Sohbetler' programında konuşan Atasoy, Los Angeles'da Michelle Danner'dan oyunculuk bursu kazandığını belirterek, "Sınava girdim. Sisteme göre ne isim biliniyor ne de yaptığın iş. Çıkıp karşısına oynuyorsun" dedi.

HALASININ EVİNDE YAŞADIM

Danner'in oyunculuğunu beğendiğini söyleyen Atasoy, hayatının dönüm noktasını şu sözlerle anlattı: "'Sen kimsin, kal' dedi. Kalacak yerim bile yoktu, Türkiye'ye dönmeyi düşünürken Kenan Doğulu hayatımı değiştirdi. Sağ olsun onun bursuyla okudum. Kenan, 'Halam orada, git seni evlat edinsinler' dedi. Ben de gittim. Bana evin konuk odasını verdiler. Orada kalarak okulu bitirdim."

Etiketler : fadik sevin atasoy kenan doğulu oyunculuk burs
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX