Dai Dai fırtınası! Shakira'nın klibi 1 milyar izlendi
Yayın Tarihi: 08 Eylül 2026 Salı 10:05:00
Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2026 Salı 10:05:00
2026 FIFA Dünya Kupası için hazırladığı “Dai Dai” şarkısıyla müzikseverlerin karşısına çıkan Shakira, önemli bir başarıya daha imza attı. Şarkının klibi YouTube'da 1 milyar izlenmeye ulaşarak şarkıcıya büyük bir gurur yaşattı.
HABER MERKEZİ
Shakira ile Burna Boy'un 2026 FIFA Dünya Kupası için düet yaptığı Dai Dai şarkısı büyük beğeni topladı. Shakira ile Burna Boy'un birlikte kamera karşısına geçip klip çektiği Dai Dai, 15 Mayıs'ta yayımlandı.
Şarkının sözlerinde Pele, Diego Maradona, Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Kylian Mbappe ve Mohamed Salah gibi isimlere yaptığı gönderme de dinleyici tarafından çok sevildi.

FIFA Dünya Kupası marşları arasında çok sevilmesinin yanı sıra şarkı, dijitalde de büyük bir başarı elde etti. Şarkının klibi, YouTube'da bir milyar izlenme sayısına ulaştı. Başarının ardından Shakira, mutluluğunu sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı.
Shakira, "Bir milyar görüntüleme, hayalimin ötesinde! İnanılmaz hayranlarım, her şeyi mümkün kıldığınız için teşekkür ederim" ifadelerine yer verdi.


















