0530 708 54 54
0530 708 54 54
02 Şubat 2023 Perşembe 15:00:00 - Güncelleme:02 Şubat 2023 Perşembe 15:00:00

Çağla'ya vefasızlık suçlaması

Mehmet Ali Erbil, bir dönem 'Çarkıfelek'te hostesliğini yapan Çağla Şıkel'in o dönemi yok saymasına sinirlendi. Şovmen, "Sabah programı yapınca seviye atladığını sandı. Bir kez sizinle çalıştım demedi" siteminde bulundu.

Manken Çağla Şıkel'le Mehmet Ali Erbil arasında yeni bir polemik başladı. Erbil, bir dönem Çarkıfelek'te birlikte çalıştığı Şıkel'i vefasızlıkla suçladı. Geçtiğimiz günlerde Şıkel'in programına konuk olan Erbil, mankenin Çarkıfelek'te hosteslik yaptığı zamanları saklamasına sinirlendi. 'Söylemezsem Olmaz' programına konuşan Erbil, açtı ağzını yumdu gözünü! Şovmen, "Şimdi bir kanalda sunuculuk yapıyor diye eski günlerini unuttu. Programına gittim, para aldım" dedi. Erbil, Şıkel'in eski günlerden bahsetmemesine de çok bozulduğunu ve Şıkel'in 'Çarkıfelek' yarışmasında hosteslik yaptığını saklamasıyla ilgili "Beni uzunca konuştu. Ama bir kez sizinle çalıştım demedi. Sabah programı yapınca seviye atladığını sandı" dedi. Erbil, daha sonra bir programa bağlanarak sarf ettiği sözlerden dolayı, Şıkel'den özür dilediğini açıkladı.

Etiketler : çağla şıkel çarkıfelek mehmet ali erbil vefasızlık
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX