0530 708 54 54
0530 708 54 54
12 Ocak 2019 Cumartesi 14:02:00 - Güncelleme:12 Ocak 2019 Cumartesi 15:26:00

Arda Kural'dan üzücü haber! Son hali sevenlerini üzdü

2012 yılında Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne yatırılarak tedavi gören ve kendisine 'Psikonevroz' teşhisi konulan oyuncu Arda Kural'ın son hali sevenlerini üzdü. Kötü haberi, Sanat dünyasının 'Felaket tellalı' olarak tanınan ses sanatçısı Onur Akay duyurdu.

Arda Kural, 2008 yılında son filminden parasını alamayınca depresyona girmişti. Sanat camiasından duyurduğu ölüm ve hastalık haberleriyle tanınan Onur Akay, "Arda Kural'ın Rahatsızlığı Yeniden Nüksetti" başlıklı bir yazı kaleme aldı.

Önceleri tedavi olmayı kabul etmeyen 38 yaşındaki oyuncu, 2012 yılında ise Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nin K2 Servisi'ne yatırılmış ve 'Psikonevroz' teşhisi konulmuştu.

Kural, günde 3 ilaç kullanıyordu. İşi ile ilgili gelişmeler yaşayınca durumu iyiye gitmeye başlamış ve düzelmişti. Ancak projelerde yer bulamayan oyuncunun hastalığı yeniden nüksetti.

Bir dönemin yıldızı, şimdilerde bitkin bir şekilde metrobüslerde ve minibüslerde dolaşıyor. Günlerdir aynı kazağı giyiyor, telefonunu bile kullanamıyor. Arda Kural'ın sosyal medya adresleriyle bile ev arkadaşı ilgileniyor.

"YAZIKLAR OLSUN"

Ses sanatçısı Onur Akay, "Bir dönem yakışıklılığı ile genç kızların hayallerini süsleyen Arda Kural'a, Türkiye'de bir projede yer verecek yapımcı yok mu şimdi? Yapımcılara da yazıklar olsun!" ifadelerini kullandı.

"ARDA ŞİZOFREN DEĞİL"

Onur Akay, "Arda, şizofren değil ve tedavi sonrası düzelebilecek bir hastalığı var. Ancak sevenlerinin ve yapımcıların onu yalnız bırakmaması ve sabırla destek olması gerekli" yorumunda bulundu.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX