0530 708 54 54
0530 708 54 54
17 Ekim 2019 Perşembe 09:17:00 - Güncelleme:17 Ekim 2019 Perşembe 09:18:00

Masterchef'te dün kim elendi? Masterchef'te dün akşam kim kazandı?

Masterchef'te dün kim elendi? Masterchef'te dün akşam kim kazandı? sorusunun yanıtı Masterchef izleyicileri tarafından merak ediliyor. Masterchef'in Salı yayınlanan yeni bölümünde yarışmacılar dokunulmazlık almak için yarıştı. Çekimler, İstanbul Üsküdar'daki Tebessüm Kahvesi'nde yapıldı. Takımlar kendilerine verilen yemekleri down sendromlu 10 çalışan ve müdürü için hazırladı. Eğlenceli anların yaşandığı Masterchef Türkiye'de yemeklerin tadına bakan özel misafirler, en beğendikleri takımın renginde pulu seçerek zarfa koydu. Oylamada 6 pulu olan dokunulmazlığı kazandı. Haftanın diğer dokunulmazlık yarışı ise dün oynandı. Peki, Masterchef Türkiye eleme adayları kimler oldu? Masterchef Türkiye'den kim elendi? sorularının yanıtı haberimiz içerisinde yer alıyor.

Masterchef'in Salı günü yayınlanan yeni bölümünde iki takım dokunulmazlık oyunu oynadı. Çekimler, İstanbul Üsküdar'daki Tebessüm Kahvesi'nde yapıldı. Yarışmacılar kendilerine verilen yemekleri down sendromlu 10 çalışan ve müdüre hanıma ikram etti. Eğlenceli anların yaşandığı Masterchef Türkiye'de yemeklerin tadına bakan özel misafirler, en beğendikleri takımın renginde pulu seçerek zarfa koydu. Oylamada 6 pulu olan dokunulmazlığı kazandı. Haftanın ikinci dokunulmazlık yarışı ise dün oynandı. Takımlar 7 farklı köfte pişirdi. Peki, Masterchef'te dün kim elendi? Masterchef'te dün akşam kim kazandı? detaylar haberimiz içerisinde yer alıyor.

MASTERCHEF TÜRKİYE İLK ELEME ADAYI KİM?

Masterchef Türkiye'de dokunulmazlık yarışını Ekin'in kaptan olduğu Kırmızı takım kazandı. Suna'nın kaptan olduğu Mavi takım ise dokunulmazlığı kaybeden taraf oldu. Mavi takım, bireysel dokunulmazlık için yarıştı. Bireysel dokunulmazlığı Batuhan aldı. Batuhan takım arkadaşlarındna birini eleme potasına diret olarak gönderdi. Batuhan'ın ismini verdiği arkadaşı Güzide oldu. Takım oylamasında Eda ve Yekatarina 4 oy alarak eşit durumdaydı. Takımın kaptanı Suna verdiği oy ile potaya giden ismi Yekatarina olarak belirledi.

MASTERCHEF TÜRKİYE'DE BU HAFTA KİM ELENDİ?

Haftanın 2. dokunulmazlık yarışı dün akşam oynandı. Kaybeden takım 2 ismi eleme potasına gönderdi. Kazanan taraf Suna'nın takımı Mavi takım olurken, kaybeden taraf Ekin'in takımı Kırmızı takım oldu. Bireysel dokunulmazlığı alan Alican, potaya Cemre'yi gönderdi. Takım oylamasında ise Murat, Rıfat ve Ekin 4 oy aldı. Eşitliğin sağlanması nedeni ile kaptan oy kullandı. Kaptan Ekin oyunu kendisi için kullanarak potaya kendisini gönderdi.

Eleme yarışında potadan çıkan ilk isim Ekin oldu, sonra Güzide çıktı. Cemre ve Yekatarina son iki isim olarak kaldı. Şefler elenen ismi Yekatarina olarak açıkladı. Masterchef'in dün akşam yayınlanan bölümünde Yekatarina elendi.

 

MASTERCHEF'TE BU HAFTAKİ TAKIMLAR

Masterchef'in Pazartesi günü yayınlanan bölümünde Mavi takımın kaptanı Suna oldu. Suna, Kırmızı takımın kaptanı olarak Ekin'i atadı. Daha sonra iki kaptan yarışmacılar arasında seçme yaparak kendi takımlarını kurdu.

MAVİ TAKIM 

Suna, Güzide, Eda, Batuhan, Yasin, Yekaterina, Mustafa.

KIRMIZI TAKIM 

Ekin, Cemre, Açelya, Kıvanç, Rıfat, F.Batuhan, Alican.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX