0530 708 54 54
0530 708 54 54
13 Mart 2023 Pazartesi 07:55:00 - Güncelleme:13 Mart 2023 Pazartesi 07:55:00

Düğün günü ölüme yatmış

Kaynak: İHA

ABONE OL

Oğlunun sünnet düğünü için hazırlık yapan Halit Atalay'la akrabası üşüyünce kova içinde mangal kömürü yaktı. Karbonmonoksit gazından zehirlenerek uykuya dalan baba hayatını kaybetti.

Aydın Köşk'e bağlı kırsal Ketenyeri Mahallesi'nde hafta sonu oğlu için yemekli sünnet merasimi yapmayı planlayan Halit Atalay, önceki gece düğün salonunu hazırlarken üşüdü. Atalay ile akrabası Y.A., düğün salonunun yanındaki bir odada ısınmak için mangal kömürü yaktı. İkili, ısınan odada uyuyakaldı. Dün sabah düğün yapılacak alana gelen aşçılar, Atalay ve Y.A.'yı uyandırmaya çalıştı ancak başaramadı.

DAVETLİLER YIKILDI

Aile bireyleri, 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayıp yardım istedi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Atalay'ın hayatını kaybettiğini, Y.A.'nın durumunun ağır olduğunu belirledi. Y.A., kaldırıldığı hastanede tedaviye alındı. Atalay'ın cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Sünnet düğününe gelen davetliler, ölüm haberiyle yıkıldı. Atalay'ın en mutlu gününde hayatını kaybetmesi tüm ilçeyi yasa boğdu.

Etiketler : Karbonmonoksit gazı Aydın Köşk Halit Atalay
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX