0530 708 54 54
0530 708 54 54
03 Mayıs 2023 Çarşamba 07:25:00 - Güncelleme:03 Mayıs 2023 Çarşamba 07:25:00

Doğal fotoğraf stüdyosu

Baharın gelmesiyle doğa canlanmaya başladı. Tekirdağ'da çiçek açan kanola bitkisiyle sarıya bürünen tarlalar ise fotoğraf tutkunlarının hücumuna uğradı.

Sedat Çakırlar "Bu fotoğraflar ile yarışmalara katılıyoruz. Güzel dereceler elde ediyoruz. Etkinliğin Tekirdağ turizmine çok fazla katkı sağladığını düşünüyorum" dedi. Etkinliğe katılan vatandaşlardan Özde Özdemir de bu denli güzel renklerin içinde olmaktan mutlu olduğunu söyledi.

ŞÖLEN 20 GÜN SÜRECEK

■ Tekirdağ Kültür ve Turizm Müdürlüğünce Marmaraereğlisi ilçesinde kanola tarlasında düzenlenen "Trakya'nın Sarı Gelinliği Kanola" etkinliğinde, çiçek açan kanolaları fon yapan fotoğraf tutkunları en güzel kareyi yakalamaya çalıştı. İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Hacıoğlu, etkinlikte yaptığı konuşmada, fotoğraf tutkunlarını Tekirdağ'a davet etti. Hacıoğlu, kanolanın sunduğu görsel şölenin 20 gün süreceğini belirtti.

RENK CÜMBÜŞÜ YAŞANIYOR

■ Hacıoğlu, "Tekirdağ agro, eko, gastronomi, doğa turizmleriyle nadide bir yer. 'Sarı gelin' yani kanolanın etkinliğini yapıyoruz. Amacımız bu bitkiyi bilmeyenlere duyurmak" dedi. Tekirdağ Fotoğraf Derneği Başkan Yardımcısı Sedat Çakırlar da fotoğraf tutkunları için renk cümbüşü olan tarlaların oldukça güzel görseller sunduğunu kaydetti. Çakırlar, "Yoğun bir ilgi var. Çok güzel fotoğra ar ortaya çıkıyor" diye konuştu.

Etiketler : Sedat Çakırla Özde Özdemir TRAKYA KANOLA
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX