0530 708 54 54
0530 708 54 54
03 Şubat 2023 Cuma 19:00:00 - Güncelleme:03 Şubat 2023 Cuma 19:00:00

Çöppark! Park eden sürücüye sinirlendi, arabasını çöpe attı

Sanayi sitesindeki bir esnaf, aracını sürekli dükkanının önüne park eden şoförü “Arabanı çöpe atarım” diye uyardı. Sonuç alamayan esnaf, sinirlenip forklift yardımıyla otomobili çöpe attı.

DEFALARCA 'PARK ETME' DİYE UYARDI

İstanbul Başakşehir'de bulunan Güngören Bağcılar isimli Sanayi Sitesi'nde dün sabah saatlerinde ilginç bir olay yaşandı. Sanayi sitesindeki bir esnaf, dükkanının önüne otomobilini sürekli park eden şoförü uyarmasına rağmen sonuç alamayınca otomobili forklift yardımıyla çöpe attı. Esnafın, şoförü daha önce "Arabanı çöpe atarım" diye uyardığı da ortaya çıktı.

ESNAF OTOPARK SIKINTISI YAŞIYOR

Çöpe atılan otomobil, daha sonra sanayi sitesinin güvenlik ekipleri tarafından kapalı bir otoparka götürüldü. Sanayi sitesi esnafından Bekir Rüşvanoğlu, "Yıllardır otopark sıkıntısı yaşıyoruz. Şoför otomobili, esnaf arkadaşımızın dükkanının önüne koymuş, araç 2 gündür orada duruyor. O da aracı sinirlenip kaldırmış çöpe atmış" diye konuştu.

Uyarılara rağmen 2 gün boyunca dükkanın önünde kalan otomobili çöpe atan esnaf, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Etiketler : Güngören Bağcılar Başakşehir Bağcılar isimli Sanayi Sitesi
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX