0530 708 54 54
0530 708 54 54
15 Mart 2023 Çarşamba 21:07:00 - Güncelleme:15 Mart 2023 Çarşamba 21:07:00

Başkan Erdoğan, zirve öncesi liderlerle görüştü

Kaynak: AA

ABONE OL

Türk Devletleri Teşkilatı Olağanüstü Zirvesi yarın Beştepe'de gerçekleşecek. Türkiye'de yaşanan depremler zirvenin öncelikli gündemi olacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan zirve öncesinde Özbekistan, Azerbaycan ve Kırgızistan Cumhurbaşkanları ile bir araya geldi.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile görüştü. Aliyev'i, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne gelişinde Cumhurbaşkanı Erdoğan karşıladı.

Tarihte kurulan 16 Türk devletini temsil eden bayraklar ve askerlerin de yer aldığı karşılamada Erdoğan ve Aliyev, merdivenlerde Türkiye ve Azerbaycan bayrakları önünde tokalaşarak gazetecilere poz verdi.

Görüşme basına kapalı gerçekleşti.

BAŞKAN ERDOĞAN, ÖZBEKİSTAN CUMHURBAŞKANI MİRZİYOYEV İLE BİRARAYA GELDİ

Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne gelişinde Cumhurbaşkanı Erdoğan karşıladı.

Tarihte kurulan 16 Türk devletini temsil eden bayraklar ve askerlerin de yer aldığı karşılamada, Erdoğan ve Mirziyoyev, merdivenlerde Türkiye ve Özbekistan bayrakları önünde tokalaşarak gazetecilere poz verdi.

Görüşme basına kapalı gerçekleşti.

BAŞKAN ERDOĞAN, CAPAROV İLE GÖRÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Külliye'de Kırgısiztan Cumhurbaşkanı Sadır Caparov ile görüştü.

Görüşme basına kapalı gerçekleşti.

TÜRK DEVTLERİ TEŞKİLATI ZİRVESİ

Türk Devletleri Teşkilatı Olağanüstü Zirvesi, Türkiye'nin yanısıra Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan ve Özbekistan'ın katılımıyla Beştepe'de gerçekleşecek.

Gözlemci ülke sıfatıyla Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Türkmenistan ve Macaristan da zirvede yer alacak.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX