Gaziantep'teki Sakçagözü Şelalesi ziyaretçilerini bekliyor

Gaziantep'in Nurdağı ilçesindeki Sakçagözü Şelalesi, artan sıcaklarda serinlemek isteyenlerin ilgisini çekiyor.

14.07.2020 13:57:00

Yayın Tarihi

14.07.2020 13:57:00

Güncelleme Tarihi
1/8

Gaziantep-Adana kara yolunun 42. kilometresinde bulunan Sakçagözü Şelalesi, artan sıcaklarda buz gibi akan suyuyla ziyaretçilerini bekliyor.

2/8

Kent genelinden ve civar illerden ziyaretçilerini ağırlayan şelale, dağın zirvesinden gelerek 71 metre yüksekten ve 4 farklı gözden çağlıyor. Serinlemek isteyenlerin bir kısmı suyun içerisine girerken bir kısmı ise şelalenin altında aileleriyle doğal ortamda piknik yaparak keyifli zaman geçiriyor.

3/8

Özellikle hafta sonları yoğunluğun yaşandığı şelalenin altında ziyaretçiler hatıra fotoğrafı çektirerek anı ölümsüzleştiriyor.

4/8

Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak, gazetecilere, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile yaptıkları çalışmayla bölgeyi cazibe merkezi haline getirmek istediklerini söyledi.

5/8

Bölgede hayata geçirilen çalışmalar kapsamında peyzaj ve tadilat çalışmalarının hayata geçirildiğini anlatan Kavak, çalışmaların yıl sonunda tamamlanmasını planladıklarını ve çalışmaların ardından bölgesinin çok önemli bir mesire alanı haline getirileceğini kaydetti.