0530 708 54 54
0530 708 54 54
30 Ağustos 2019 Cuma 08:55:00 - Güncelleme:30 Ağustos 2019 Cuma 08:57:00

Özür grubu atama sonuç ekranı! MEB 2019 öğretmenlik atama sonuçları açıklandı!

Özür grubu atama sonuçları belli oldu. Sonuçlar, MEB Twitter hesabından duyuruldu. MEB atama sonuç ekranı arama motorlarında yoğun olarak aratılıyor. Öğretmenlerin mazeret atamaları bugün gerçekleşiyor. Özür grubu atama sonuçları, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bugün açıklanacak. Özür grubu atamalarında, Milli Eğitim Bakanlığı bugün öğretmenlerin atandıkları kurumları ilan edecek. 22 Ağustos ile 27 Ağustos 2019 tarihleri arasında öğretmenlerden kurum tercihi alınmıştı. Ataması yapılan öğretmenlerin ilişik kesme işlemlerini 2 Eylül 2019 tarihi itibariyle yapmaları gerekecek.

MEB 2019 öğretmenlik ve özgür grubu atama sonuçları belli oldu. MEB atama sonuç ekranı arama motorlarında yoğun olarak aratılıyor. Öğretmenlerin mazaret atamaları dün gerçekleşiyor. Özür grubu atama sonuçları, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bugün açıklanacak. Özür grubu atamalarında, Milli Eğitim Bakanlığı bugün öğretmenlerin atandıkları kurumları ilan edecek. 22 Ağustos ile 27 Ağustos 2019 tarihleri arasında öğretmenlerden kurum tercihi alınmıştı. Ataması yapılan öğretmenlerin ilişik kesme işlemlerini 2 Eylül 2019 tarihi itibariyle yapmaları gerekecek.

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı eğitim kurumlarında görevli kadrolu öğretmenlerin il içi ve iller arasında aile birliği, sağlık, can güvenliği mazeretleri veya engellilik durumu ile diğer nedenlere bağlı yer değişiklikleri, Millî Eğitim Bakanlığı Öğretmen Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği gereğince yapılıyor. 

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğretmenlerin mazerete bağlı yer değiştirme başvuruları 5-9 Ağustos 2019 tarihlerinde alınmıştı. Bu tarihlerde başvuru yapamayanlar Özür grubu atamalarına başvurabildi. Özür atama tercihleri 22-27 Ağustos tarihlerinde yapıldı. Milli Eğitim Bakanlığı atama sonuçlarını duyurdu. İşte sonuçlar

MEB ATAMA SONUÇ EKRANI
 

ÖZÜR GRUBU ATAMA SONUÇLARI NEREDEN ÖĞRENİLİR?

2019 yılı özür grubu atama sonuçları Milli Eğitim Bakanlığı tarafından personel.meb.gov.tr adresi üzerinden ilan edilecek.

MEBBİS GİRİŞ NASIL YAPILIR?

MEBBİS'e giriş yapmak için mebbis.meb.gov.tr adresine girilmesi gerekiyor. Bu sayfa üzerinden sizin için belirlenmiş olan kullanıcı adı, şifre ve güvenlik kodunu yazarak kolaylıkla MEBBİS anasayfasına erişilebiliyor.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX