0530 708 54 54
0530 708 54 54
13 Şubat 2018 Salı 02:02:00 - Güncelleme:13 Şubat 2018 Salı 02:15:00

Jülide Kural kimdir?

Yeşilçam'ın 69 yaşındaki usta oyuncusu Kadir İnanır'ın, önceki gece evinde rahatsızlanıp hastaneye kaldırıldığı esnada yanında eşi Jülide Kural vardı. Mutfakta düşüp başını çarpacakken İnanır'ı, Kural'ın tuttuğu öğrenildi. Ünlü oyuncunun 17 yıllık hayat arkadaşı, Kadir İnanır’ın sağlık durumu hakkında kritik süreci atlattığını ve bilincinin açık olduğunu dile getirdi. Bu açıklamalar üzerine Jülide Kural'ın kim olduğu kullanıcılar tarafından aranmaya başladı.

Süper Baba dizisiyle hafızalara kazınan Jülide Kural çok önemli projelerde rol alarak adından sıkça söz ettirmişti. Jülide Kural, oynadığı ve ünlendiği Süper Baba dizisinin ardından Camdan Kalp, Sessiz Ölüm gibi birçok projede yer almıştı. Çalıkuşu projesinde de yer alan Jülide Kural, en iyi oyuncu ve en iyi kadın oyuncu ödüllerine de sahiptir. 

Bunun yanı sıra Jülide Kural'ın Kadir İnanır ile ilişkisi de merak ediliyor. Kadir İnanır ve Jülide Kural'ın evli mi sevgili mi olduğu da merak edilen sorular arasında. Yeşilçam’ın sevilen isimlerinin başında gelen Kadir İnanır’ın hayatı ile ilgili bilgiler vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Kadir İnanır’ın evlenip evlenmediği sorusu da merak edilenlerin başında yer alıyor. Kadir İnanır hiç evlenmedi. Modacı Canan Yaka ile uzun bir beraberliği olan Kadir İnanır, ondan ayrıldıktan sonra oyuncu Jülide Kural ile yaşamaya başlamıştı. Kural ile 15 yıldır beraberler. 2010 yılında verdiği bir röportajda “Neden çocuğunuz yok” sorusuna "Doğru bir kadın çıkmadı herhalde. Nasıl benim babamın 14 çocuğu varsa, benim de o kadar olmasını isterdim. Yapamadık zamanında. Bir kavganın içindeydik, o sırada çocuğu yapacak doğru insanı da bulamadık. Bundan sonra da kısmet tabii ama insanların ne kadar yaşayacağı belli. Ne kadar yaşayacağı derken, eli ayağı tutan zamanı diyorum. Öksüz kalır sonra o çocuk. Bu yaşta zor. Ben yok olursam, o çocuk yalnız kalır. Bunu istemem” yanıtını vermiş. 

Peki, Jülide Kural kimdir ve kaç yaşındadır? İşte ünlü isim hakkında merak edilen bazı detaylar

Jülide Kural 1965 yılında Adana'da dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümlerini bitiren sanatçı, bir süre Almanya'da yaşadı. AST, Dostlar Tiyatrosu, Kent Oyuncuları ve Tiyatro Stüdyosu'nda oyunculuk yaptı. Televizyonda yayımlanan Süper Baba dizisiyle üne kavuştu. 2002 - 2003 Mart ayında "Frida Yaşasın Hayat" projesini, kendi kurduğu Ateş Tiyatrosu adlı yeni bir kadroyla sergiledi.

YER ALDIĞI PROJELER

Çınar Ağacı - 2010
Son Celat- 2008
Sessiz Ölüm-2002
Camdan Kalp-1990
Yaban Gülü
Bütün Çocuklarım - 2004
Kurşun Kalem - 2000
Saygılar Bizden - 1993
Süper Baba - 1993
Yalnızlar - 1991
Çalıkuşu - 1986
Küçük Mutluluklar
Şafak Yıldızları
Uğurlugiller
Nefes

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX