0530 708 54 54
0530 708 54 54
22 Mart 2019 Cuma 11:53:00 - Güncelleme:22 Mart 2019 Cuma 12:02:00

CHP-HDP arasındaki kirli ittifak ortaya çıktı! Sezai Temelli: Beraber hareket ediyoruz

Kılıçdaroğlu'nun 3 seçimdir seçmeninden gizlediği kirli ittifak deşifre oldu! CHP'nin ısrarla gizlemeye çalıştığı ittifakı HDP cephesi her fırsatta dile getiriyor. CHP’nin ısrarla gizlemeye ile çalıştığı HDP ittifakı her geçen gün daha da belirgin hale geliyor. CHP listelerinde pek çok HDP’linin olduğu ortaya çıkmıştı. Son olarak HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli de soru üzerine adeta itiraf gibi bir yanıt verdi.

TM Dijital Haber Merkezi
 
HDP eş genel başkanı Sezai Temelli katıldığı radyo programında “CHP listesinden bir HDP’li belediye meclis üyesi var mı?” sorusu üzerine şunları söyledi: 

"Evet evet yerellerde tersinin olduğu yerler de var. Ama bütün yerellere de hakim değilim ben. Bazı yerlerde yereller ortak liste çalışması yapmıştır. Orada CHP öndeyse CHP’de ya da başka bir parti öndeyse orada yereller ortaklaşmıştır. Burada merkezden belirlenmiş liste yoktur. Bu yereldeki demokrasi güçlerinin yaptığı ortak çalışmadır."
 
CHP daha önce yaptığı açıklamalarda Kandil'in siyasi kanadı HDP ile ittifak içerisinde olmadıklarını iddia etmişti ancak terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı HDP'nin eş başkanı Temelli geçtiğimiz haftalarda kirli ittifakı itiraf etmişti.
 
Temelli yaptığı tehdit gibi açıklamada, "Mansur Yavaş da bilecek ki seçilmişse HDP oyları ile seçilmiştir. HDP'lileri yok sayarak siyaset yapamaz." ifadelerine yer vermişti.

CHP, 3 seçimdir HDP ile yürüttüğü ittifakı seçmeninden gizliyor

FETÖ'den zillete alenen destek

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX