0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

Umut dimdik ayaktı

BEŞİKTAŞ camiası için pek güzel bir sezon başlamadı. Önce Başkanlık seçimi için yaşananlar, ardından transfer döneminde istenilen hamlelerin yapılamaması, çok uzun süredir çözümlenemeyen ekonomik kriz, Orhan Ak ve alınan kötü sonuçlar. Her hafta farkı bir başlangıç için beyaz sayfa açma çabası pek de istendiği gibi sonuç vermedi.

Bu kez taraftarın beklentisine cevap vermek için herkes çaba sarf etti. Sakat sporcular beklenmedik şekilde iyileşti. Abdullah hoca en azından ilk on birdeki değişikliklerle inadından vazgeçti. Vasatın üstüne çıkmaya çalışan futbolcularla özellikle 35 dakikalık bölümde beyaza yakın bir sayfa açıldı. Bu durumun ateşini yakan taraftarlar da desteklerini esirgemediler. Beşiktaş gibi köklü kültüre sahip camialar elbette ki kötü tabloları iyiye çevirme konusunda mahirdirler. Yılların birikimi, armanın ağırlığı herkese sorumluluklarını hatırlatır. Bunu yapamayanlar isimleri ne olursa olsun o armadan ayrı kalırlar. Herkesin bunun bilincinde olması gerekir. Beşiktaş'ın bir diğer problemi ise hakemler tarafından lokması, kursaktan en kolay alınan takım olarak görülmesi. Dün, babadan Galatasaray taraftarı olan Mete Kalkavan, akan oyunda tüm takdir haklarını neredeyse Galatasaray için kullandı. Beşiktaş yönetiminin, artık daha gür sesle Beşiktaş demesi şart!

Dün akşam bir kez daha gördük ki, bu takım bireysel kalite olarak hiç yeterli olmasa da, camianın birleşme, kenetlenme ve başarıya yürüme azminde ancak ayak uydurma çabasını sergileyenler geleceğe uzanacaklar. Bu camia bir kere daha cümle alem gösterdi ki,

UMUT DİMDİK AYAKTA.

Şafak Malatya Diğer Yazıları

Devam filmi

28 Aralık 2019

Eyyam VAR adalet YOK

27 Aralık 2019

Sinameki

23 Aralık 2019

Eksik

16 Aralık 2019

Fatura

09 Aralık 2019

Kartallar gibi...

03 Aralık 2019

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX