0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

Tehlikeli bir yapılanma

Türk siyasal tarihi boyunca görülmemiş bir hadise şu an ülkemiz politik hayatı içinde ilk kez yaşanmaktadır.

*

Türkiye'de siyasi yaşamı takip edenler bu müessif durumu dikkatle ve itinayla tetkik etmeli.

*

Türkiye'nin Devlet Başkanı Erdoğan ve ailesinin bireylerini bir çeteci zihniyet, sistematik olarak hedef göstermektedir.

*

Hem Erdoğan Ailesi'ni hem de Albayrak Ailesi'ni adeta kriminalize etmeye çalışan çok tehlikeli ve karanlık bir yapılanma şu an Türkiye içinde aktif şekilde faaliyet halindedir.

*

Daha önce en fazla Özal Ailesi örneğinde olduğu gibi aile ile alakalı bazı sözler ve dokundurmalar yapılırdı Türk siyasal tarihinde.

*

Bir Cumhurbaşkanı ile tüm ailesi ve akrabalarıyla ilgili bu tür bir sistematik ve derin operasyonlara ilk kez tanık oluyor Türkiye.

*

Genel olarak Tayyip Bey'in özel olarak Berat Bey'in aile bireylerinin üzerinde resmen terör estirilmek istenmektedir.

*

Şu an yani 2020 Türkiye'sinde de Erdoğan ve Albayrak ailelerini adeta organize suç örgütüymüş gibi göstermeye çalışarak alçaklık yapan ve bu şekilde sistematik olarak algı operasyonları yapma şeytanlığında bir derin yapı olduğu çok açıktır.

*

Bu haysiyetsizlikleri yapanların bizzat kendisi bir organize suç örgütüdür. Bunun altını özellikle çiziyor ve herkesi uyarıyorum

*

Bunlar çok haince ve alçakça bir oyun içindeler tıpkı darbeci cunta örgütlenmeleri gibi.

*

Erdoğan ve Albayrak ailelerini korkunç iftira kampanyalarıyla sanki organize suç örgütüymüş gibi göstermeye çalışarak hayal mahsülü örgüt isimleriyle şemalar kurmak ve bu yolda sistematik iftiralar atmak 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu'nda yer alan 'Suç uydurma' maddesini ihlal etmektir ve katalog suç kapsamındadır.

*

Bu şerefsizliği sistematik yapanların bizzat kendisi suç örgütüdür ve bedelini çok ağır şekilde ödeyeceklerine kimsenin kuşkusu olmasın.

*

2020'li yılların Türk siyasi hayatına damga vuracak en önemli mevzu budur.

*

Bu kafa demokratik siyaset sınırlarının dışına çıkarak darbeci bir hedef doğrultusunda Erdoğan ve Albayrak ailelerini kriminalize etme operasyonel amacındadır.

*

Bu darbeci kafa sadece belli marjinal çevrelerde olsa gülüp geçerdik. Fakat durum böyle değil.

*

Bu kafa devletin ve yargının içinden birileriyle de maalesef dirsek teması halinde bu kriminal faaliyetlerini sürdürmektedir.

*

Lütfen bu yazdıklarımı not edin sevgili okurlarım.

*

2020’li yıllarda bu bahsettiklerimin çok konuşulacağını görecek ve şahit olacaksınız.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX