0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

Yapma CHP yapma!

Hemen hemen son bir yıldır, CHP'nin HDP ile beraber aynı ağızdan konuşmaları, beni oldukça rahatsız ediyor. Çünkü Atatürk'ün kurduğu bir partinin terör örgütünün siyasi kolu olan HDP ile aynı ağzı kullanıp, paslaşması oldukça üzücü! Sadece aynı ağızdan konuşup paslaşmaları değil, CHP'deki Kürt kökenli milletvekillerinin, Kürt milliyetçiliği yapmaları CHP' ye oy verenleri kahrediyor. 

Mesela; PKK terör örgütü, Güneydoğu'da hergün asker ve polisimizi şehit ederken; CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu'nun başkanlığını yaptığı CHP'li heyet , HDP'yi  kutlarcasına ziyaretlerine gittiler. Bu heyet sık sık basın açıklamalarında, asker ve polisin silah bırakmasından ve operasyonların durdurulmasından yana tutum sergiliyor. 
Devletin yayında mısınız? 
CHP'nin bu politikasını takip ettiğimde, Atatürk'ün kurduğu ulusalcı parti acaba Kürt milliyetçilerinin eline mi  geçti diye sorgulamaktan kendimi alamıyorum. CHP'lilere soruyorum: Gerçekten siz teröristlerin öldürdüğü şehitlerin ve devletin yanında  mısınız, yoksa sadece hükümet karşıtı olduğunuzu göstermek için mi bu şekilde hareket ediyorsunuz? Bakın Türk solunun en önemli isimlerinden biri olan Halil Berktay diyor ki; "Eskiden ulusal medyanın ve partilerin PKK terörüne karşı bir duruşu vardı. Ancak bu kez  durum farklı! CHP, Cemaat, HDP medyası, sol liberaller ve sosyalistler , AKP iktidarına karşı PKK şiddetini tercih ediyor". Öyle değil mi? Bazı kendini bilmezler ve soysuzlar PKK'nın iktidarda olmasını isteyecek kadar alçalabiliyorlar. 

Hükümete karşı kampanya 

Sevgili okuyucularım, ülkemizde çok pis oyunlar oynanıyor. Yabancı güçlerin ve istihbaratlarının desteklediği, aslında aynı amaca hizmet eden kurum ve kişiler, belli kimlikler kullanarak kimi milli, kimi İslami, kimileri ise demokrat veya liberal görüş sergileyerek, aslında milleti galeyana getirmek için her gün medyada boy gösteriyorlar. Amaçları toplumu, devlete ve hükümete karşı ayaklandırıp, toplumsal ve siyasi düzeni bozup huzursuzluk çıkarmaktır. Bunların gerçek yüzünü bilmeyenler samimi, ülkesini seven kişiler sanırlar. Aslında dillerinin altında devlete ve hükümete karşı karalama politikası var. CHP'ye sesleniyorum, gittiğiniz bu yol iyi yol değil. Halk sizin PKK'nın siyasi kolu olan HDP ile yakın temasınızı takip etmekte. Konuştuğum çok sayıdaki CHP'li, sizin bu politikanızdan oldukça rahatsızlar ve "bugünkü CHP'ye yazıklar olsun" diyorlar. Derim ki bir an önce resminin arkasına saklandığınız Atatürk'ün yoluna geri dönün. ALLAH DEVLETİMİZİ, MİLLETİMİZİ ŞERLİLERİN ŞERRİNDEN KORUSUN. ALLAH MİLLET OLARAK DİN, DİL, IRK AYRIMI OLMADAN HEPİMİZE HUZURLU YAŞAMAYI NASİP ETSİN. ALLAH TÜRK ORDUSUNU HER ZAMAN GÜÇLÜ KILSIN.

Memiş Hoca Memişce Diğer Yazıları

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX