0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

Sizi gidi sahtekarlar sizi

PKK terör örgütünün Suriye kolu PYD'nin lideri Salih Müslim'in Ağabeyi Prof.Dr. Mustafa Müslim, "PYD'nin güçlü olmasının sebebi ellerinde silah olmasıdır. Suriye'nin kuzeyinde 15 siyasi parti olmasına rağmen PYD uluslararası arenada Kürtleri temsil ediyor. Ayrıca PYD kendilerine muhalif olan herkesi tutukluyor" diyerek eleştirilerde bulunmuş. 

Yani Mustafa Müslim diyor ki, 'PYD kesinlikle PKK terör örgütünün Suriye uzantısıdır.' Bunu diyen Mustafa Müslim PYD terör örgütünün başındaki Salih Müslim'in ağabeyi. Peki yıllardır Türkiye 'PYD terör örgütüdür' demiyor muydu? Türkiye daha geçen hafta Amerika'nın PYD terör örgütüne silah yardımı yapmasına karşı çıkmış ve Amerika'ya, "Sizin PYD'ye verdiğiniz silahlar PKK'nın elinde" dediğinde, Amerika pişkin bir şekilde, "bu mümkün değil, biz bu silahları PYD'ye IŞİD'le mücadele etsin diye verdik"  dedi. Sizi gidi yalancılar, sahtekarlar sizi, bal gibi bilinçli olarak PYD terör örgütüne silah yardımı yapıyorsunuz. 

Şer güçler ülkemizi bölerdi 

Madem verdiğiniz silahlar Işid veya Esad'a karşı kullanılacak peki o zaman o silahların PKK terör örgütünün elinde ne işi var? Sevgili okuyucularım eğer bugün devlet yöneticilerimiz dik durmasa, inanın bu şer güçler ülkemizi çoktan bölüp parçalardı. ALLAH devletimize, askerimize zeval vermesin. PKK ve diğer terör örgütlerinin 30 yıldır nasıl ayakta kaldığını sanıyorsunuz. Tabiki büyük Ortadoğu projesinin gerçekleşmesi için başta  israil, Amerika, bazı Avrupa ülkelerinin hem parasal hem de silah yardımlarıyla ayakta kalıyorlar. Ülkemizi bölüp parçalamak için. Ülkemizde yaşanan bugünkü terör olayları ve toplumu kutuplaştırma çabaları hep bunun için. 

Kürtler'i temsil etmiyorlar 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a karşı yürütülen karalama kampanyası da bunun içindir. Bir çok Kürt kökenli arkadaşlarımla bir araya geldiğimde, hepside PKK'ya ve uzantısı olan tüm terör örgütlerine lanet yağdırıyorlar. Terör örgütü PKK sözde Kürt milliyetçiliği yaparak bizi bize kırdırmak istiyor diyorlar. Evet Prof. Dr Mustafa Müslim'in dediği gibi ne PKK ne de PYD hiç biri Kürt kardeşlerimizi temsil etmiyor. Onlar sadece uluslararası güçlerin kendilerine verdiği görevi yerine getiriyorlar. ALLAH  yeryüzünde ne kadar terör örgütü varsa hepsinide helak etsin. Onlar helak olursa belki yer yüzü biraz olsun nefes alır. Tabi Amerika ve İsrail'in başka planı ve projesi yoksa. Ne diyeyim her zaman dediğim gibi, CANAB-I ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN. ALLAH MİLLET OLARAK CÜMLEMİZE HUZUR İÇİNDE YAŞAMAYI NASİP ETSİN.

Memiş Hoca Memişce Diğer Yazıları

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX