0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

Sizi gidi iftiracılar sizi! 

Birkaç arkadaşla yemekte sohbet ettik. Tabi her sohbette olduğu gibi ülkemizde yaşanan güncel konuları konuşup tartışmamak olmazdı. Arkadaşlardan biri “Hocam gelirken arabada haberleri dinleyerek geldim, inanın moralim çok bozuldu. Her gün gelen şehit haberlerine üzülmekteyim” dedi. “Hocam ALLAH aşkına ne olacak bu terör olayları, bunların sonu gelmeyecek mi?” sorusuyla karşılaştım. Ben de “İnşallah sonları gelir. Güvenlik güçlerimiz dağda, bayırda ellerinden geleni yapıyor. Asker ve polisimize çok dua edelim. İnşallah ALLAH onları bu mücadelede muvaffak kılar” dedim. Diğer arkadaş “Hocam geçen hafta bazı arkadaşlarla toplandık Etiler'de bir restoranda yemek yedik. Yemekte arkadaşın kız arkadaşı konuşmaya başladı. Efendim son yıllarda kızlar açık kıyafetle sokağa çıkamıyormuş, kadınlara saldırı varmış, belediye otobüslerinden açık giyinen kadınlar indiriliyormuş” gibi aslı astarı olmayan abuk sabuk konuşmalar yapmış. Arkadaş da şaşkın bir şekilde “Bunlar nerede oluyor” deyince, “Elbette Türkiye'nin her yerinde, İstanbul'da” cevabını almış. O ara kızgın bir şekilde kafasını çevirdiğinde karşı restorandaki mini etekli bayanları görmüş ve “Pki bunlar ne, bunlara kızan var mı?” dediğinde, “Ama burası Etiler, Fatih'e gidin bakın” demiş. 

28 Şubat’ın benzeri 

Bu olayı arkadaşlar bana anlattığında aklıma 28 Şubat döneminde yaşanmış aynı çirkinlikteki iftiralar geldi. Hatırlarsanız Refah-Yol hükümetinde post-modern darbe ile deviren ve darbecilere destek veren bazı gazete ve televizyonlar, bugün olduğu gibi her gün yalan yanlış kendi ürettikleri iftiraları haber yaparak muhafazakâr kesimi karalıyorlardı. O dönemde yani 28 Şubat döneminde de belediye otobüslerinde açık kadınlara saldırıyorlar veya jiletle kadınların göğüslerini kesiyorlar gibi yalan haberler yapılıyordu. Fakat bu iddialar o günlerde ne gazetede ne de televizyonlarda ispatlanamamıştı. Tam tersi 28 Şubat döneminde sokaklarda mini etekliler değil, sarıklı cübbeli insanları şov yaparcasına basının önünde topluyorlardı. Şimdi de kendini bilmezler Ak Partiyi karalamak için aynı çirkin iftiraları yaparak kendilerince toplumda algı oluşturmak istiyorlar. Ah sizi gidi ahmaklar ah. Görmüyor musunuz insanların özgürce giyinip, dolaşıp, gezdiğini? Ülkemizin her bölgesinde çoğu kadın ve kızların cesaret bile edemediği kıyafetleri giyiyorlar. Giydikleri mini etek yüzünden sokakta bu güne kadar kime saldırılmış. Gidin bakın Fatih'e, Etiler'den, Bebek'ten hiçbir farkı yok. Bu yalancıların amacı yalan ve iftiralarıyla AK Partiyi iktidardan düşürmek. Avuçlarını yalarlar. Bu zavallılar, yalancılar, iftiracılar Etiler'de, Cihangir'de, Bebek' te,  Şişli'de değil mi ki her gün polis ve askerimizi şehit eden PKK'ya ve HDP'ye oy verenler. ALLAH sizi bildiği gibi yapsın. İnanın bunlar kendisine malik olmayan, başkalarının ağzıyla konuşan, dolduruşa gelen, iftiracılar, cahil cühela kişiler. Bunlar ne geçmişi hatırlarlar, ne okurlar, ne de öğrenirler. Ancak bol para harcasınlar, bolca dedikodu yapsınlar. Tam tersi AK Parti döneminde açıklık daha da arttı. Alkollü yerler daha da çoğaldı, tabiri caiz ise muhafazakâr kesim bile kabak çiçeği gibi açılıp saçıldı. Sokaklarda ve çevremizde bu gelişmeleri görmekteyim. Ne diyeyim ALLAH İFTİRADAN KORUSUN. ALLAH CÜMLEMİZİ MİLLETİNİ SEVEN KULLARINDAN EYLESİN. ALLAH MİLLETİMİZE HAYRI OLANLARDAN RAZI OLSUN.

Memiş Hoca Memişce Diğer Yazıları

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX