0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

Recep Tayyip Erdoğan ismi olmalı

Arkadaşlarla sohbet ederken konu Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın uçağının üçüncü havalimanına inmesine geldi. Yapımı halen devam eden dünyanın en büyük havalimanı inşallah 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda açılmış olcak. Hatta şer güçlere rağmen açılacak. 

Hatırlarsanız Gezi olayları sırasında içimizdeki bazı hainler ile başta Almanya olmak üzere dışarıdaki Türkiye düşmanları üçüncü havalimanına karşı çıkmışlardı. Ülkemizin hayrına olan her şeye karşı çıkan zihniyet, yani ipleri başkalarının elinde olan çapulcu takımı, Gezi olayları sırasında dönemin Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’a giderek, “Biz üçüncü havalimanının yapılmasını istemiyoruz” demişlerdi. Dedim ya şer güçlere, çapulculara, her türlü fitneye, fesatlığa rağmen Allah’a çok şükür dünyanın en büyük havaalanı bitiyor ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda hizmete girmiş olacak. 

Üçüncü havalimanının ismi 

Arkadaşlar, “Hocam peki üçüncü havalimanın ismi ne olacak” diye sorduklarında, “Valla benim elimde olsa hakkı olduğunu düşündüğüm için Recep Tayyip Erdoğan ismini koyarım” dedim. Arkadaş, “Hocam çok doğru bende olsam Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın ismini koyarım” dedi. Üçüncü havalimanının ismi Recep Tayyip Erdoğan olsun istememin nedeni 16 yılda ülkemizi bağımsız ülke haline getirdiği için. Ülkemizi sanayide, teknolojide, sağlıkta, savunma sanayisinde ve ekonomide çok iyi yerlere getirdiği ve Ülkemizi bölüp parçalamak isteyen içimizdeki hainlere, dışarıdaki Türkiye düşmanlarına karşı dik durduğu için üçüncü havalimanının isminin Recep Tayyip Erdoğan olmasını istiyorum. Cumhurbaşkanı Erdoğan, dünyanın en büyük havalimanını yapmakla çok büyük iş yapmıştır. Türk Havayolları 16 yıl önce bir kaç ülkeye uçarken bugün neredeyse dünyanın her noktasına uçmakta. 

THY Avustralya'ya da uçacak 

Yurt dışı gezilerimde yabancı yolcularla sohbet ettiğimde neden Türk Havayolları'nı tercih ediyorsunuz? Diye sorduğumda, “Her noktaya uçtuğu, hizmet ve kalitesi güzel olduğu için tercih ediyoruz” cevabını alıyorum. Türk Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, “Filomuzu büyütüyoruz, yeni büyük uçaklarımız yakında gelmeye başlayacak. Yeni uçak siparişlerimizle birlikte her yıl bin pilot yetiştireceğiz. Uçuşa başlayacak olan pilotlar yirmi bin lira maaşla işe başlamış olacak. İnşallah yakın zamanda Avustralya’ya uçacağız” diyor. Türkiye 16 yılda nereden nereye geldi değil mi? Türk Havayolları bugün dünyanın bir numaralı şirketi. Yani milli markamız ve gururumuz. Üçüncü havalimanı açıldığında oda milli markamız olacak. Ehil olanlar işin başında olunca başarıda kendiliğinden geliyor. Tekrar söylüyorum üçüncü havalimanının ismi Recep Tayyip Erdoğan olmalı. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH GÜZELİM ÜLKEMİZE HİZMET EDEN HERKESTEN RAZI OLSUN. ALLAH ÜLKEMİZİN BÜYÜMESİNİ, GELİŞMESİNİ İSTEMEYEN FİTNECİLERİ, FESATÇILARI VE TÜRKİYE DÜŞMANLARINI HELAK ETSİN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN, AMİN. 

Memiş Hoca Memişce Diğer Yazıları

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX