0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

Küresel tehdit altında mıyız?

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara'yı kana bulayan eylemi, terörün nasıl kolektif uygulandığını gösteren bir olay olarak değerlendirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, DEAŞ, PKK, El Muhaberat ve Suriye'nin kuzeyindeki PKK terör örgütünün Suriye kolu olan PYD'denin de bu terör eylemin içinde olduğunu söyledi. Bu kokteyl terör örgütlerinin hepsi biraraya gelerek ne yazıkki Ankara'da 102 vatandaşımızı vahşice öldürdü. Aklıma şu geldi: Türkiye küresel kuşatma altında mı? Acaba bu terör örgütlerini ülkemizin gelişmesini, büyümesini, sanayileşmesini, ilimde ve bilimde ilerlemesini, kendi ayakları üzerinde durmasını ve Türk milletinin huzur içinde yaşamasını istemeyen güçler mi kullandı da Ankara'da vahşice terör eylemi gerçekleşti. Bence bu mümkün, çünkü Allah'a şükürler olsun Türkiye eski Türkiye değil. 

Elbette rahatsız olurlar 

Kendi tankımızı, uçağımızı, ağır silahlarımızı, helikopterlerimizi, savaş gemilerimizi yapıyoruz. Bunları sadece kendi ülkemizin ihtiyaçları için değil, başka ülkelerede üretip satıyoruz. Elbette gelişmiş ülkeler, silah satıcıları Türkiyenin kendi ayakları üzerinde durmasından rahatsız olurlar. Türkiye ayaklarının üzerinde durmasın, hep başkalarına el açan ülke olsun diye cumhurbaşkanımızında ifade ettiği gibi bir birine zıt olan terör örgütlerini kokteyl yaparak kullanırlar ve de kullanıyorlar. Peki ya IŞİD terör örgütü ne için kuruldu dersiniz. Bu terör örgütü öyle sanıldığı gibi islam diniyle alakası olan örgüt filan değil. Bu örgüt başta İsrail, Amerika ve bazı Avrupa ülkelerinin istihbaratları tarafından kokteyl gibi bir araya getirilerek Ortadoğu ve ülkemize karşı kurulmuş örgüttür. Bu ajanlar öyle güzel yetişirki, benim diyen müftüleri bile cebinden çıkarırlar. 

Yeni kerbelalar olmasın 

Sokakta kendine malik olmayan islam dinini tam anlamıyla bilmeyen piskopat tipli sözde Müslümanlar'ı çok iyi kandırarak amaçları doğrultusunda kullanırlar. Televizyon ve gazetelerde gördüğümüz gibi canlı canlı kafa keserler. Sonra da dünyaya bakın işte İslam dini bu diyerek kötü propaganda yaparlar. Sevgili okuyucularım bakın son günlerde bu terör örgütleri tıpkı Suriye'de, Irak'ta, Yemen'de, Pakistan'da, Afganistan'da olduğu gibi büyük fitnelikler yaparak ülkemizde de mezhep veya etnik çatışmalar yapmak istiyorlar. Aman ne olur şu mübarek Muharrem ayında oyuna gelmeyelim. Ülkemizde yeni kerbelalar olmasın. Bizler devletimizin, milletimizin üzerinde oynanan pis oyunların farkına varalım. HER ZAMAN YAPTIĞIM DUA ALLAH'IM DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERME. ÜLKEMIZE  KİM  VEYA KİMLER HAİNLİK DÜŞÜNÜYORSA ONLARI HELAK ET. ALLAH'IM BİZ MÜSLÜMANLAR'A GERÇEK KURAN'A İMAN ETMİŞ, GERÇEKTEN PEYGAMBER EFENDİMİZİN SÜNNET VE HADİSLERİNE UYGUN YAŞAMAYI NASİP ET. ALLAH'IM MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZİ TERÖR ÖRGÜTLERİNİN ELİNE DÜŞÜRME. ALLAH'IM MÜSLÜMANI MÜSLÜMANA, KARDEŞİ KARDEŞE KIRDIRMA. 

Memiş Hoca Memişce Diğer Yazıları

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX