0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

Gerçeği şimdi mi gördün?

Amerika önümüzdeki yıl sonunda başkanlık seçimine gidiyor. Cumhuriyetçilerin başkan adaylarından Donald Trump, Amerikan halkına, "Bakın ben çok açık konuşan gerçekçi bir adayım, Amerika'yı ben yönetmeliyim" şeklindeki söylemleriyle seçim kampanyalarına devam ediyor. 

Trump, geçtiğimiz hafta yaptığı bir konuşmasında, "Eğer ben Amerika'ya başkan olursam, camileri kapatıcağım" demişti. Bu salakça açıklama sonrasında Amerikalı Müslümanlar sokaklarda protesto gösterileri yaptı. Trump, bu seferde CNN televizyonuna verdiği röportajda, "Ortadoğu Saddam Hüseyin ve Muammer Kaddafi döneminde çok daha iyi bir yerdi. Saddam Hüseyin ve Muammer Kaddafi döneminde ülkelerinde terörist yoktu. Onların döneminde işler daha iyiydi, ancak şimdi başta Irak olmak üzere Ortadoğu teröristlerin bir numaralı eğitim yeri oldu. Artık Irak ve Libya diye bir yer kalmadı "dedi. 
Irak'ta huzur kalmadı 
Evet Cumhuriyetçi başkan adayı Trump'ın Ortadoğu ile ilgili söyledikleri doğru. Irak'ta Saddam Hüseyin sonrasında huzur kalmadı. Ülke öyle gözüküyor ki bir kaç yıla kalmaz üçe bölünür ve bu ülkede kimsenin can güvenliği de  kalmaz. 

Libya derseniz, o da Irak ile aynı kaderi paylaşmakta. Libya'da şuan üç ayrı hükümet var. Dünya ülkeleri hagi hükumeti muhatap alacağını bilmiyor. Sevgili okuyucularım, peki bu ülkeleri bölüp parçalayan ve terör yuvaları haline getirenler kim? Tabi ki İsrail, Amerika, İngiltere ve Avrupa ülkeleri! İsrail Büyük Ortadoğu Projesi'ni gerçekleştirmek için Amerika'ya, Saddam Hüseyin nükleer silah üretiyor kandırmacasıyla Irak'ı bombalatıp sonra Saddam'ı devirerek idam ettirmedi mi? Sonra Amerikalılar kendileri açıklama yaparak 'efendim bizi yanıltmışlar, Irak'ta nükleer silah yokmuş' dediler. Sizi gidi timsah ruhlular sizi. zaten Irak'ta kimyasal veya nükleer silah olmadığını biliyordunuz. İsrail'in yalan ve iftirasına bilerek kandınız. 

Timsah karakterli insanlar 

"Kaddafi de kimyasal silah üretiyor ve  teröristleri barındırıyor" dediler. Sonra yine buradan da bir şey çıkmadı. Kaddafi'nin sonu da Saddam gibi oldu ve vahşice öldürüldü. Hadi diyelim ki cumhuriyetçi başkan adayı Donald Trump Amerika'ya başkan seçildi. O zaman Irak'ı, Libya'yı, Ortadoğu'yu perişan eden eski yöneticileri çağırıp, "gelin bakalım buraya, hesap verin, Ortadoğu' yu neden karıştırıp milyonlarca masum insanı öldürdünüz ve halen insanlar ölmekte" diyebilecek mi? Bu mümkün değil, çünkü dedim ya bunlar timsah karakterli vahşi insanlar. Önce avını yerler, sonrada göz yaşı dökerler! Donald Trump Amerika'nın Irak'ı bombalamasına ve Ortadoğu'yu karıştırmasına halen kızgın olan insanların gazını almak için bu söylemlerde bulunuyor. Kendince eski yöneticilerin politikasını eleştiriyor ama Inandırıcı hiç bir yanı yok. Ne diyeyim,  CENAB-I ALLAH DÜNYAYI MÜNAFIKLARIN, FASIKLARIN ŞERRİNDEN KORUSUN. ALLAH TÜM MÜSLÜMANLAR'A BİRLİK VE BERABERLİK AYRICA UYANMAYI NASİP ETSİN. CENABI ALLAH'IM  BİRAN ÖNCE İSLAM CAMİASINA HUZUR VE SAADET GERİRSİN.

Memiş Hoca Memişce Diğer Yazıları

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX