0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

Bari kullandığınız adama verdiğiniz sözü tutsaydınız!

CHP Genel Merkezi'nin yakınında silah sesleri duyuldu haberini okuyunca, "Allah Allah yine bir oyun mu oynanıyor", dedim. Neyse ki oyun değilmiş ama, başka oyunun devamı olduğu ortaya çıktı. Hatırlarsanız CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 2010'da TBMM'de dönemin Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ile ilgili iddialarda bulunmuştu. Daha sonraki tarihte ise 10 Ocak 2013'te CHP'li milletvekilleri Şevki Kulkuloğlu, Atilla Kart ve Ömer Süha Aldan, yanlarına belediye eski çalışanı Hacı Ali Hamurcu'yu alarak basın toplantısı düzenlemişlerdi. Basın toplantısı düzenleyen bu zatlar güya Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ndeki yolsuzluğu ve belediye başkanı Mehmet Özhaseki'yi  yolsuzluk yaptığı iddiası ile eleştiriyorlardı. O tarihte bazı peşin fikirliler, vay be neler oluyor, demişler ve bazı muhalif gazeteler işi büyüterek vatandaşı etkilemek istemişlerdi. 

İftiradan dolayı ceza aldılar 

Neyse ki dönemin Kayseri Büyük Şehir Belediye Başkanı iddiada bulunan bu kişileri dava etti. İddia sahipleri yalan ve iftiradan dolayı ceza aldılar. Meğer CHP Genel Merkezi'ne ateş açan kimmiş biliyor musunuz? Kılıçdaroğlu ve CHP'li milletvekillerinin, Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nde yolsuzluk var iddiasında bulunan, sözüne itibar ettikleri Hacı Ali Hamurcu imiş. Polis zanlıyı yakalayıp sormuş, 'Neden CHP Genel Merkezi'ne silah sıktın?' diye, polisin aldığı cevap şu: “CHP beni kullandı, bana birçok söz verdiler, vaatlerde bulundular, bunlara güvenerek kitap yazdım” demiş. Evet siyasette bu tür işler olur. Bir insan rakibiyle ilgili duyumlar alırsa iddiada bulunan kişiye, 'hadi koçum sen bize güven, senin arkandayız, mağdur olmazsın' gibi gaza getiren laflar çok olur. Bu zavallı da sanırım gaza gelip iftiralarda bulunmuş. 

'Ben dürüstüm' demiştin 

Sevgili okuyucularım soruyorum sizce bu tür davranışlar, rakibine iftiralar atmak, karalamak doğru mu? Bu siyasi ahlâka veya insanlığa sığar mı? Şimdi Kılıçdaroğlu'na ve CHP'lilere soruyorum yaptığınız doğru mu? Hacı Ali Hamurcu'nun iddialarına cevap verecek misiniz? Ya, ALLAH aşkına adamı kullandınız madem, adama karşı vaatlerinizi yerine getirseydiniz de hiç olmaz ise entrikalarınız ortaya çıkmamış olurdu. Benim adım Kemal, ben dürüstüm demiştin. Bu mu dürüstlük? Bunu yapan Ana Muhahalefet liderine ben ne diyeyim? İnşallah Avrupa'da olduğu gibi dürüst, temiz, sözü özü bir olan, iftiralardan, kin ve nefretten uzak siyasilerimiz olur. ALLAH HERKESE ŞUUR VERSİN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE HİZMET EDEN HAYIRLI OLAN KİMSELERİ BAŞIMIZA GETİRSİN. ALLAH KURU İFTİRALARDAN CÜMLEMİZİ KORUSUN. 

Memiş Hoca Memişce Diğer Yazıları

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX