0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

Aşağılık Avrupa! 

Hatırlarsanız Hollanda Türklerin üzerine it polisleri ile köpeklerini salmıştı. Hollanda'nın polis itleri, Aile Bakanı Fatma Betül Sayan'ı karşılayan Türk kardeşlerimizin üzerine köpekleri saldığında gözlerimize inanamamıştık. Özgürlüğün, demokrasinin olduğu Hollanda'da nasıl olur da polis, köpeklere insanları parçalatır demiştik. 

Köpekten aşağı olan, demokrasiyi ve özgürlüğü sadece kendileri için geçerli sayan bu itler, elbette her köpekliği yapar. Şimdi ise itlik sırası Avusturya'da. Irkçılığın arttığı Avrupa'da bilhassa Türklere karşı şerefsizce davranış sergileniyor. Daha iki hafta önce Fransa'da Türklerin yaşadığı bina ırkçılar tarafından kundaklandıktan sonra 3'ü Türk olmak üzere 5 kişi hayatını kaybetmişti. 

Avrupa'da ırkçılığın yükselmesinin arkadında siyasiler, istihbarat birimleri ve Avrupa basını vardır. Dedim ya itlik sırası Avusturya'da diye. Avusturya'nın başkenti Viyana'daki Schwechat Havalimanı'nda Türkiye'ye gelecek yolcuların üzerleri insanlık dışı ve faşizan bir yaklaşımla köpekle arandı. 

Türkiye'nin büyümesi çıldırtıyor 

Öyle gözüküyor ki Avrupadan zaman zaman böyle aşağılık ve köpekçe davranışları çok göreceğiz. Sevgili okuyucularım Avrupa, Türkiye'nin büyümesinden, kendi ayakları üzerinde durmasından çok rahatsız olduğu için bu şerefsizliği ve köpekliği yapıyor. Türkiye'nin büyümesini içlerine sindiremedikleri ve eskiden olduğu gibi Türkiye'yi avuçlarına alamadıkları için çıldırıyorlar. 

Bakın İspanya'nın eski Başbakanı Jose Zapareto ne diyor: “Amerika ve Avrupa sosyo ekonomik açıdan küçülüyor, küresel istikrar ve barış için kilit ülke Türkiye'dir” diyen Zapatero, ayrıca “Filistin devleti kurulmadan Ortadoğu'ya da barış gelmez” uyarısında bulunuyor. İşte Avrupa ülkesi İspanya'nın eski Başbakanı bunları söylüyor. Bizi 50 yıldır Avrupa birliğine almayan Avrupa, ilerki yıllarda kesinlikle Türkiye'nin kapısında köpek olacak. Yeterki bizler toplum olarak fitneye fesatlığa gelmeden ülkemizin istikrarı için çaba gösterelim. 

İçinden kıskançlık krizi geçirenler 

Yeterki bizler milli duygularla çalışıp çabalayarak ülkemizin gelişmesine ve ekonomisine katkıda bulunalım. Amerika'dan, Avrupa'dan, İsrail'den ve sözde dost ülkelerden paramızla dahi silah alamazken Allah'a çok şükür şimdi kendi silahımızı, helikopterimizi, insansız hava aracını, tankımızı, askeri zırhlı araçlarımızı yapıyoruz. Aynı zamanda ürettiğimiz bu silahları başka ülkelere satıyoruz. İnşallah iki seneye kadar ilk milli askeri uçak gemimizi ve savaş uçağımızı da bitirmiş olacağız. İşte İsrail'in, Rusya'nın, Avrupa'nın, Amerika'nın ve dost görünüp de içinden kıskançlık krizleri geçiren ülkelerin Türkiye'ye köpeklikleri bundan kaynaklanıyor. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH DOST GÖRÜNÜMLÜ İKİ YÜZLÜ MÜNAFIK ÜLKELERİN ŞERRİNDEN ÜLKEMİZİ KORUSUN. ALLAH DÜNYADA İNSANLIĞIN HUZURUNU BOZAN VE İNSANLIKTAN NASİBİNİ ALAMAMIŞ OLAN AVRUPALI SİYASİLERE ŞUUR VERSİN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN, AMİN. 

Memiş Hoca Memişce Diğer Yazıları

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX