0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

Allah aşkına evlatlarınıza sahip çıkın!

Canlı bomba ile terör eylemleri son 20 yıldır gündemden hiç düşmedi. Bilhassa Ortadoğu'da ayda bir mutlaka canlı bomba eylemi gerçekleşir. Dolaysıyla bu eylemlerde onlarca, yüzlerce kişi hayatını kaybediyor. Kendi kendime acaba bu insanlar nasıl olur da kendisini bile bile ölüme götürürler diye sorarım? Bunlar hipnoz telkin veya çeşitli tekniklerle kandırılıyor olabilirler mi, uyuşturucu bağımlısı yapıp, beyinleri yıkanarak 'hadi koçum, aslanım sen tarih yazacaksın, insanlar seni kahraman olarak tanıyacak' veya 'sen şehit olacaksın, cennete gideceksin' gibi telkinlerle mi kandırılıyorlardır? Aklıma hep bunlar geliyor. Çünkü aklı başında, kendine malik olan biri bu aptallığı yapmaz. 

Manevi boşlukta olan kişiler 

Daha 10 gün önce 2 canlı bomba Ankara'da 102 vatandaşımızı öldürdü. Bu teröristler kahraman mı yoksa şehit mi oldular?  İkiside değil, her ikiside cehennemin dibini boyladılar. Sadece onların cehenneme gitmesi değil mesele, ya geride bıraktıkları ana ve babanın toplumdaki mahcubiyeti, çektiği acı o dahada kötü. Sevgili okuyucularım bir insanı sokakta görür görmez hemen gel seni bizim ideolojimize katalım, kahraman veya şehit olursun demiyorlardır. Mutlaka terör örgütleri mahallelerde, sokaklarda dişlerine göre aptal, kendisine malik olamayan tabiri caiz ise arabesk yaşan kişileri seçiyorlardır. Milli ve manevi boşlukta olan kişiler ancak terör örgütlerinin eline düşer. Evlatlarımızı iyi okullarda okutmakla, altına araba almakla, cebine para koyarak tatillere göndermekle analık ve babalık görevini yapmış sayılmayız. Mutlaka ama mutlaka evlatlarımızı maddiyattan çok, ahlaklı, büyüğünü, küçüğünü, helali, haramı bilen, milli ve manevi değerleri yüksek evlatlar olarak yetiştirmeliyiz. 

Büyük aile şuuruyla yaşamak 

Aksi taktirde ALLAH korusun terör örgütleri sokaklarda, ekmek, peynir bulurcasına rahatlıkla canlı bomba ve terörist yapacak insan bulur. Bundan 15 yıl öncesine kadar çocuklar aileleriyle yaşardı. Ya şimdi, neredeyse herkes birey olmaya ve tek başına yaşamaya başladı. İşte sıkıntı buradan başlıyor. Eğer eskiden olduğu gibi büyük aile şuuruyla yaşarsak inanın yaşadığımız çoğu sosyal sıkıntılar kendiliğinden bitmiş olacak. Çünkü aile ortamında herkes birbirinden mesul olduğundan dolayı ister istemez yanlışlardan uzak kalacak. Evlatlarımıza ilgi ve şefkat gösterelim, onlara arkadaş değil, anna baba gibi davranalım. Yanınızdan ayrılıp başkaları ile veya yanlız yaşamalarına müsade etmeyin. ALLAH muhafaza sonra 'biz nerede hata yaptık' dersiniz, benden söylemesi. ALLAH'IM ÇOCUKLARIMIZI KÖTÜLERİN ŞERRİNDEN VE TUZAĞINDAN KORUSUN. ALLAH EVLATLARIMIZI ANAYA BABAYA HAYIRLI OLMAYI NASİP ETSİN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN, KİM BU VATANA, MİLLETE HAİNLİK DÜŞÜNÜYORSA ALLAH ONLARI HELAK ETSİN. 

Memiş Hoca Memişce Diğer Yazıları

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX