0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

Rocky - Apollo

Maç öyle bir tempo ile başladı ki, elinde çay olan çayı döktü, böreği olan elinde kaldı. Bu şekilde son 10 yıl-kalitesiz derbi lafı yalan oldu. Peki buradan ne çıkarmamız lazım? Sadece yabancı futbolcu değil getirebildiğimiz kadar yabancı getirmemiz gerekir. Hakem, yönetici, taraftar, gazeteci dahil. Maçtan önce Galatasaray taraftarı, takımın Rocky gibi pataküte gireceğini belli etmişti. Hakkaten öyle de oldu. İlk 5 dakika sağlı-sollu vurdu, aparkat çekti, ama Fenerbahçe 5.dakikadan sonra “Ben de Apollo’yum dedi” ileride basmaya başladı. Maçı dengeledi. Janssen’in golünü Cüneyt Hoca yedi. Bence pozisyon goldü. Galatasaray ilk yarıda çok faul yaptı, çünkü Fenerbahçe orta sahada hızlı çıkmaya başlamıştı. Bu yüzden Galatasaray 3 sarı kart gördü. Bu 3 sarı kart 30.dakikada geri adım atmasını sağladı. 30-45 arası Fenerbahçe iyi top yaptı. Derken, Janssen öyle bir gol kaçırdı ki, eğer soyunma odasına 1-0 gitse, ikinci yarı tepetaklak olurdu.
 
İkinci yarı, Fenerbahçe daha istekli başladı. Sanki Galatasaray kötü bir haber almış gibiydi. Takım kontrolü kaybetti. “Balık baştan kokar” misali Tudo Hoca çok sinirli olduğu için bu sinir takıma yansıdı. O sırada Cüneyt Hoca da kontrolü kaybetti. Galatasaray’ın net bir penaltısını veremedi. Tansiyon çok yükseldi, sulu derbiye ramak kalmıştı. Herkes tansiyonunu kaybetmişti. Eski derbi günlerine dönmemek için herkes dua ediyordu. Belhanda amatörce kendini attırdı. Ve maç tam olarak Rocky’nin ilk filmi gibi bitti. Saatlerce Rocky ve Apollo birbirine üstlük sağlayamamış ve maç berabere bitmişti. Maçtan sonra da Rocky, “Adriannnn, Adriiannnn” diye bağırmıştı. Burada da taraftar “Tudoorrr Tudoorrr” diye bağırıyordu. 

Emrah Öner Diğer Yazıları

2020

30 Aralık 2019

Jedi Ozan

23 Aralık 2019

22lik delikanlı

07 Aralık 2019

Kara Cumartesi

01 Aralık 2019

Bir VAR’mış bir yokmuş

09 Kasım 2019

Cazcı Kardeşler

04 Kasım 2019

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX