0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

Yalanı bile güzel

1990’lı yılların başıydı ve bendeniz her zaman olduğu gibi Anadolu yollarında tiyatro turnesindeydim, aylardan Mart...

Yılı değil de Mart ayını net olarak hatırlıyorum, hatta günlerden 10 Mart ve bendeniz de Bingöl’deydim!

Oyun bitiminde her Doğu, Güney Doğu Anadolu turnesinde olduğu gibi özel harekât mensubu kardeşlerimizle beraber ortada semaver derin bir sohbet ortamındaydık.

Yıl itibarıyla sohbet konumuz malum, eli kanlı bebek katili, Ermeni Taşnak ASALA terör örgütünün maşası PKK!

Meslek hayatının büyük bir kısmını Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da eli kanlı PKK terör örgütüne karşı destansı bir mücadelenin içerisinde geçirmiş, şimdilerde emeklilik günlerini yaşamakta olan Gakgom Sayın Oğuz Türk kardeşim enteresan bir hadise anlatmış ve bendenizi çok etkilemişti!

Oğuz Türk kardeşim, ‘’Gakgom, iki gün önce bir ihbar geldi, PKK dağda tiyatro oyunu, türkü ve şarkılarla Dünya Kadınlar Günü kutlaması yapıyormuş’’ dedi!

‘’Nasıl yani’’ dedim, Oğuz kardeşim ‘’Tabi Gakgom, adamlar her anlamlı günlerini dağda tiyatro oyunları ve müzikle anıyorlar’’ diyerek devam etmişti!

Daha sonraları internetin yaygınlaşmasıyla da eli kanlı PKK terör örgütünün bu tip kutlamaları ve anma programlarının görüntülerini, bizzat seyreder olduk!

Bunu nereden hatırlayıp da yazdığıma gelince!

Malumumuz Azerbaycan Ermenistan’a karşı tabiri caizse bir milli mücadele vermekte!

Biz ise, Afrin ’de El Bab’da, Libya’da, Akdeniz Mavi Vatan’da milli mücadele vermekteyiz!

Bir yanda da eli kanlı PKK terör örgütü tarafından kandırılarak çocukları dağa kaldırılmış anaların, Diyarbakır Anaları ’nın evlat nöbeti...

Son Diyarbakır seyahatimde Diyarbakır Anaları ’na uğradığımda bir anamız, ‘’Sabri Abi senden başka artis yok mu? Neden hiç gelmezler’’ dediğinde de boğazım düğümlenmiş bir tek kelime bile edememiştim!

Derken. son zamanlarda gündeme düşen Ermeni asıllı Kim Kardashian haberi itiraf edeyim bendenizi meslektaşlarım adına çok ama çok utandırmıştı!

Çünkü bir tek ünlü meslektaşımın Azerbaycan’ın bugünkü milli mücadelesiyle alakalı sosyal medyada ya da ekranlarda bir tek mesaj paylaşmamaları dikkatimi çekmişti!

Bir baktım ki, Kim Kardashian Ermenistan Fonuna 1 000 000 dolar yardım yapmış!

Yokluğun gözü kör olsun!

Ne çok isterdim bendeniz de en azından Kim Kardashian kadar olmasa da birkaç bin dolar Azerbaycan Fonuna yollayabilseydim!

Oysa, 1 000 000 dolar olmasa da birkaç yüz bin dolar, birkaç bin dolar yollayabilecek o kadar çok ünlülerimiz var ki!

Anlasanıza mesele para değil elbette!

Bendeniz kendimce hüznümü yaşarken kardeşim Sinan Yenilmez, ‘’Ajda Pekkan’dan Azerbaycan ‘a dev yardım’’ demez mi!

Hemen sosyal medyaya baktım Ajda Pekkan’ın twitter mesajı şöyleydi, ‘’ “Azerbaycanlı kardeşlerime gece yarısı yatakta üzerlerine bomba atılmasını şiddetle kınıyorum. Türkiye olarak her daim yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyor ve buradan Azerbaycanlı kardeşlerimize sevgi ve saygılarımı gönderiyor; Tanrı’dan dünyamıza sulh ve barış diliyorum.”!

Teyit etmek için Sayın Ajda Pekkan'ın twitter hesabında telefon numarası ilan edilen menajeri Sayın Ali Rıza Karadayı ‘yı aradım kendisinin haberi olmadığını, eğer böyle bir şey olsaydı haberinin olacağını söyledi.

Aslına bakarsanız mesele Sayın Ajda Pekkan'ın Azerbaycan ordusuna 400 000 dolar yollaması değil!

Bu haberin yalanı bile güzel!

Siz anladınız… 

Ahmet Yenilmez Diğer Yazıları

Benden demesi

16 Nisan 2024

Distopya

14 Nisan 2024

Gerçekten o kadar etkili miyiz dünyaya?

11 Nisan 2024

Seçim mi seferberlik mi?

09 Nisan 2024

Beceremedi

07 Nisan 2024

Yerel yönetimler

04 Nisan 2024

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX